- 26,748
- 26,166
- 113
Kanadaya ufaktan sallayalım belçikada tökezler belki
Penaltı kaçırmış kamiller ama diren kanada @Galatasaray571 her maç penaltı oluyor dost ne diyorsun olmayan 2-3 maç varKanadaya ufaktan sallayalım belçikada tökezler belki
Bugün Brezilya tutacakmış reis 🧐 😁
geçende Belçika maçında defanstan gelen topu ofsayt diye iptal ettiler. Çok hızlı karar veriyor orta hakemleraçıklama gelmiş arjantinin golünde ofsayt yoktu diye böyle skandal olurmu ya
ben daha gol iptal edildiğinde yazmıştım ofsayt yok diye televizyondan gördüm ofsayt olmadığını adamlar varda görmemişler ofsayt olmadığını nasıl işler dönüyor arkadaş
Arjantin Suudi Arabistan maçında VAR skandalı! Ofsaytı yanlış çizdiler ve... - Dünya Kupası haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri
Arjantin-Suudi Arabistan maçında VAR odası skandal bir hataya imza attı. Lautaro Martinez'in iptal edilen golünde yarı otomatik ofsayt teknolojisinin Suudi Arabistan'ın sol bekini unutarak ofsayt çizgisini yanlış oyuncu üzerinden çizdiği ortaya çıktı.www.haberturk.com
ya orta hakem görmez hata yapar yine bir şekilde anlarsın da var çizgi çizip offside diyor offside olmayan pozisyona, sonra tako çok küfür ediyo diyolargeçende Belçika maçında defanstan gelen topu ofsayt diye iptal ettiler. Çok hızlı karar veriyor orta hakemler
yok be dost niye iptal edilsinDünya kupası iptal edilebilir.
Kral dur şu bonusu çevirelim sonra iptal edilsinDünya kupası iptal edilebilir.