- 155
- 128
- 43
Brezilya ile Fransa arasında top döner.. belki bi tık zorlarsa Arjantin
Aşçı kankamın son sözleri yürek buruklattı 😔Bu sefer cok rahat şekilde Almanya kazanacak
Reis Allah için soruyorum Fransa İngiltere nasıl final oynuycak çeyrek finalde karşılaşan iki takım bunu bana aciklarmisinFinalin adı:
FRANSA - İNGİLTERE
Şike olabilirReis Allah için soruyorum Fransa İngiltere nasıl final oynuycak çeyrek finalde karşılaşan iki takım bunu bana aciklarmisin
Basına çeyrek yazsa zortlatır dkdjkdkdkReis Allah için soruyorum Fransa İngiltere nasıl final oynuycak çeyrek finalde karşılaşan iki takım bunu bana aciklarmisin
İleri görüşlülük beBu sefer cok rahat şekilde Almanya kazanacak
@Galatasaray571 dostun ‘haalandı çok şişiriyorlar’ yorumuyla kapışır 🤣Aşçı kankamın son sözleri yürek buruklattı 😔
Şuan kalbim incindi nasıl telafi edeceksin bakalım@Galatasaray571 dostun ‘haalandı çok şişiriyorlar’ yorumuyla kapışır 🤣
Birinci balon patladı akşam ikincide patlarFransa ingiltereyide geçerse sağdan net finale gelir. Brezilya zaten soldan gelecek mükemmel bi final olur.
Yarın ikinci turun en zor eşleşmeleri bence. Fasta isviçrede sürpriz yapabilecek takımlar. İspanya yada portekiz elenirse çokta şaşırmamak gerek. İspanya portekiz arjantin gibi takımları çok şişirdiler aw. Şu arjantin balı devam ederse inş hollandayıda eler sonra brezilya şamarı ensesinin köküne patlatır zaten
Final Brezilya -Fransa kupayı Fransa alir