- 8,818
- 3,867
- 113
Ya dostum zaten şu yerde kalan 90+3 de yerden kalktı 6 dk bile oynatmadiFerom zaten 11 dk oynatti ya
Ya dostum zaten şu yerde kalan 90+3 de yerden kalktı 6 dk bile oynatmadiFerom zaten 11 dk oynatti ya
city fener bjk maçları milleti yatırdılar hepsinde ikinci yarı gol çıkmadı iy 1.5 üst oynarım normalde iy lar 0-0 maçlar 4-0 biter bu sefer iy atıp ikinci yarı atmadılarTs bjk maçı devre arasında 2.5 oranı toplam 1.20 iydi bukadar olmaz ya yazık günah be kardeşim ya
Ligin geneli için birşey diyemem ama ts bu maçta yapması gerekeni yaptı 10 kişi zaten bjk yi yenecek bir kadrosu yok şu anki durum daTs bu sene ilk 6 ya girerse öpsün başına koysun zor toparlar
Dogru diyorsun hemfikiriz imzamı atarım ama bu öyle bir maç değilki normal derbi fikstüru sonucunda olan bizlere olduDostum Allah aşkına geçen seneki GS maçında şampiyon olmak için size 1 puan yetseydi aynı futbolu oynayabileceğinize inanıyormusun sen futbol bu dünyada bütün takımlar yapar bunu
Normal bir maç değil bu yanlış düşünüyorsun hoca yeni gelmiş ts nin ligdeki durumu ortada Şenolu bütün şehir kurtarıcı olarak görüyor bu maçta yenilmemek için Şenol elinden gelse kendisi de kaleye geçerdi kırmızıdan sonraDogru diyorsun hemfikiriz imzamı atarım ama bu öyle bir maç değilki normal derbi fikstüru sonucunda olan bizlere oldu
Sonuç olarak paramız varmı yokmu 👀Ferom zaten 11 dk oynatti ya
Sabaha kadar uzatma verse böyle biterdi. Trabzonspor oyunu soğutup etten duvar ördü. Buna rağmen Uğurcan'ın kurtarışları var.Sence +6 lik maç mı dostum 5 değişiklik toplam 10 değişiklik 30 saniyeden 3 dk yapar Uğurcan tek başına 6 dk yedi
Hüsranız agamSonuç olarak paramız varmı yokmu 👀
O değilde MAC SONU X İn oranı çok iyiydi be maç başıSabaha kadar uzatma verse böyle biterdi. Trabzonspor oyunu soğutup etten duvar ördü. Buna rağmen Uğurcan'ın kurtarışları var.
Uzun süre kötü giden bir takım var. Trabzonspor. Yeni hoca gelmiş takıma. Tecrübeli bir hoca. Takımın reaksiyon göstermesi gereken maçtı. Gösterdi.
Beşiktaş'ın kazanamayacağını tahmin etmek zor değildi. Lakin alt biteceğini beklemiyordum.
Doğru tespit bravoSabaha kadar uzatma verse böyle biterdi. Trabzonspor oyunu soğutup etten duvar ördü. Buna rağmen Uğurcan'ın kurtarışları var.
Uzun süre kötü giden bir takım var. Trabzonspor. Yeni hoca gelmiş takıma. Tecrübeli bir hoca. Takımın reaksiyon göstermesi gereken maçtı. Gösterdi.
Beşiktaş'ın kazanamayacağını tahmin etmek zor değildi. Lakin alt biteceğini beklemiyordum.
Her zaman başında hissettiklerimizi oynasak çok kazanacağız da işte .. Doğruyu hissedip yanlış ata oynuyoruz.O değilde MAC SONU X İn oranı çok iyiydi be maç başı
Öyle doğru dostHer zaman başında hissettiklerimizi oynasak çok kazanacağız da işte .. Doğruyu hissedip yanlış ata oynuyoruz.
Hangi model reis3.5 üst olsaydı araba alacaktım
Cihan zaten 5 dk yattı öldü lavuk sedyeyle çıktıSence +6 lik maç mı dostum 5 değişiklik toplam 10 değişiklik 30 saniyeden 3 dk yapar Uğurcan tek başına 6 dk yedi
Onurun terse açtığı top nasıldı rafa bile şaşırdıA k penatiyi vermez, herzamnki gibi ugurcan dotu panter kesilir, 10 kisi kLmis takimi yenemeyiz, kanat eksigimiz net belli oldu, kacanda cok pozisyon var oda bi gercek ,sonucta 80 dk 10 kidi klmis takimi yenecen ararsin bu iki puani ozellikle kanatlar sikintili muci onur falan oyuna dahi dokma gerek yok
Kanat kanat diye taraftar cok soledi ypck.bisi yok semihin o pozidyonu gol olmaliydi yilin golu olckyi bi tek ona uzuldumOnurun terse açtığı top nasıldı rafa bile şaşırdı