- 5,176
- 4,602
- 113
reis tam bir kumarbazsın böyle sistem yapıyosun hala sllot çevirme peşindesinSelam arkadaslar. Benim cocuklugumdan beri hayalimdir soyle bir sistem sahibi olmak. Kumara baslama nedenlerimdendir aslinda bir nevi. Yas 30 a dayandi ama bazi seyler atilmiyor kafadan. Ne slot cevirilir be yaninda bide souk birani acaksin ufff 😊
Ekli dosyayı görüntüle 86466
Hahaha dostum yani oyunda oynanir ama ilk aklima gelen slot oldu. 😁reis tam bir kumarbazsın böyle sistem yapıyosun hala sllot çevirme peşindesin
Ama maks kazanc 18 bin oda milyonda 1 bile degil 🤣Hepsinden 18 kuruş dead or çevireceksin
18 kurusa 2 kere 4.800 ve 12 bin almıslıgımız var o yeterliAma maks kazanc 18 bin oda milyonda 1 bile degil 🤣
kaç saat oynadın oyunu dfggwqefg18 kurusa 2 kere 4.800 ve 12 bin almıslıgımız var o yeterli
4.800 aldığımda 15 dk bile sürmedi 62 kuruş vardı 3. Turda scater geldi 3 tl verdi peşine bi kaç çevirmede yine geldi scater olan oldu bende inanamadımkaç saat oynadın oyunu dfggwqefg
50 senelik sans gitmis herhal ama cok buyik kazanc gercekten. Slotta ne olacagi hic belli degil. Benim uzuldugum nokta paranin degersiz olmasi hani 18 cent ile yapilan cevirme bile 7 kati ediyor toplam tutarin. Tl ile pek kazanilmiyor slotta malesef4.800 aldığımda 15 dk bile sürmedi 62 kuruş vardı 3. Turda scater geldi 3 tl verdi peşine bi kaç çevirmede yine geldi scater olan oldu bende inanamadım
175 tl lik pul ile light rulette 500x kazandım desen inanır mısın ( büyük oynayan birisi degilim 50 tl yatırımdan fazla yapmam yine 50 yatırıp yükseltmiştim baya sonra büyük bastım cepten büyük basmam kazanırsam kasa kuvvetli ise acımam )50 senelik sans gitmis herhal ama cok buyik kazanc gercekten. Slotta ne olacagi hic belli degil. Benim uzuldugum nokta paranin degersiz olmasi hani 18 cent ile yapilan cevirme bile 7 kati ediyor toplam tutarin. Tl ile pek kazanilmiyor slotta malesef
2mrb oyun deat or alıve 1 mı 2 mı
Inanirim sans sonucta o sansta o pullari kullanmakta deli cesareti biraz. 90 k ya yakin tutar. Cekebildin mi peki175 tl lik pul ile light rulette 500x kazandım desen inanır mısın ( büyük oynayan birisi degilim 50 tl yatırımdan fazla yapmam yine 50 yatırıp yükseltmiştim baya sonra büyük bastım cepten büyük basmam kazanırsam kasa kuvvetli ise acımam )
baskan dead or alıve 2 de yokkı 18 kurus 9 kurus 45 kurus var
En üstteki jeton değerini en sona çekersen 18 kuruş olacaktır .dead or alive 2 de 18 kurus yokkı 9 kurus 45 kurus var mın
sevıye 2 jeton degerı 1 18 kurusEn üstteki jeton değerini en sona çekersen 18 kuruş olacaktır .
tesekkurler deneyecegım bugun nasıl veıyor mıktarları merak ettmEn üstteki jeton değerini en sona çekersen 18 kuruş olacaktır .