sende her konuda belırıyon dostHelal dost sansar gibisin nerden çıkacağın belli olmuyo
sende her konuda belırıyon dostHelal dost sansar gibisin nerden çıkacağın belli olmuyo
Fingirdek temiz çocuk bea shellecimi kızdırıyor iyi görmüyorum sonunu 🤗Yanlışlıkla bile parayı bulamıyon koftecim nolcak senin bu halin bilmiyom he buarada fingirdek dostunla muhabbetin baya iyi
Belirmek sanatımız dost sanata karşı misin bırak surda sanatimi icra ediyomsende her konuda belırıyon dost
Kafaya tak diye bi ban gelcek gibi demi köftecim bende öyle hissediyomFingirdek temiz çocuk bea shellecimi kızdırıyor iyi görmüyorum sonunu 🤗
Fingirdek köfteyi kapmış sende sinema yap dur gülümKafaya tak diye bi ban gelcek gibi demi köftecim bende öyle hissediyom
Tmm çiçeğim sinema bizim işimizFingirdek köfteyi kapmış sende sinema yap dur gülüm
Yasak dostumNeden yorum siliyorsunuz
Her üyeye para gözüyle bakmayın ücretsiz bonus ekletiyorum işte adamlara hep aff mı kasacaksınız az da güzellik olsun siZin yerinize ben yapıyorum şanım yürüsün
Ref topluyor kendineYasak dostum
Neden özelden yazıyorsun
Ve neden sen özellikle ekletiyorsun
Eğer bonus var ise konusunu açabilirsin
Bonusu ben ekletiyorum çünkü şahış olarakYasak dostum
Neden özelden yazıyorsun
Ve neden sen özellikle ekletiyorsun
Eğer bonus bar ise konusunu açabilirsin
Boş yapma ref üyesi olmama gerek yok ama yeni üye olacaksan ref olsam iyi olur olmazsan da sıkıntı yol eklerizRef topluyor kendine
Site senin mi dostumBonusu ben ekletiyorum çünkü şahış olarak
istediğim kişiye ekletiyorum genel etkinlik değil
Siz de yapın arada jest olur hem
Hep etkinlik şartlı olmaz arada direk fs yada bakiye eklemek sizi yüceltir
Gerek yokBoş yapma ref üyesi olmama gerek yok ama yeni üye olacaksan ref olsam iyi olur olmazsan da sıkıntı yol ekleriz
Affliate olarak çalışıyor kesinSite senin mi dostum
Herkese ekleyebiliyorsun ve karşılıksız
El fatihaaaBoş yapma ref üyesi olmama gerek yok ama yeni üye olacaksan ref olsam iyi olur olmazsan da sıkıntı yol ekleriz
Herkese değil 100 kişi etkinlik aldım siteden istemiyorsanız zorlamaya gerek yok başkasına eklerizSite senin mi dostum
Bu telegramdaki gruplardan birinde bulamamıştır ref buraya bakmisdirSite senin mi dostum
Hayırsever bu arkadaş kaldimi böyle temiz insanlar böyle kirli bir dünyadaHerkese değil 100 kişi etkinlik aldım siteden istemiyorsanız zorlamaya gerek yok başkasına ekleriz
Freebet sosyal telegram sahibi bu herifHayırsever bu arkadaş kaldimi böyle temiz insanlar böyle kirli bir dünyada