- 47,002
- 51,213
- 113
Ok6 ben başvurdum henüz sonuclanmadi bir kere mi 2 bin veriliyor ben aylık 6000 TL gelecek temmuz ayında kadar diye biliyorum bu yüzden başvurdum işsiz im şuan bu şekilde olduğunu bilmiyordum
Ok6 ben başvurdum henüz sonuclanmadi bir kere mi 2 bin veriliyor ben aylık 6000 TL gelecek temmuz ayında kadar diye biliyorum bu yüzden başvurdum işsiz im şuan bu şekilde olduğunu bilmiyordum
Eğer sosyal hizmetler bakanlığından bakiyoryor güncelle var birde detay var detaya tıkladığında orada durumu yazar oradanda bakamiyorsan sosyal yardıma gir orada başka yardım alıyorsan oda çıkar Türkiye aile destek diye orada başvuru durumu ne yazıyorsa oraya bak.Onaylandı mi yoksa değerlendirme mi devam ediyor onu anlamıyoruz
Bugün yatıyor hesaplara karta olanlari bilmiyorum ama PTT den alacaklar daha PTT ödemelerinde gözükmüyor pazartesi düşer diye tahmin ediyorumKardeş bizimde kabul edilmiş diyor dün baktığımda sürec devam ediyor yazıyordu bugün başvurunuz kabul edilmiştir diye yazmış ancak gelen giden yok
Benim böyle diyor dahaBugün yatıyor hesaplara karta olanlari bilmiyorum ama PTT den alacaklar daha PTT ödemelerinde gözükmüyor pazartesi düşer diye tahmin ediyorum
Bnde ayin 3unde basvurmustum sonuc yoktu hala.ama 3 4 gun once ayni zamanda basvuran birinin sonuclanmisti degisik bi sistem karma kontrol ediliyor heralde.du hide ben baki sonuclanmismiBende ayın 3 ünde başvurmuştum bugün sonuçlanmış
Bugün cumartesi yatmazda artık pazartesi belkiBugün yatıyor hesaplara karta olanlari bilmiyorum ama PTT den alacaklar daha PTT ödemelerinde gözükmüyor pazartesi düşer diye tahmin ediyorum
Aynen kartı olanları bilmiyorum ama PTT cumartesi pazar zor kapalı zaten pazartesi veya salı günü ☺Bugün cumartesi yatmazda artık pazartesi belki
Ee IBAN niye istediler o zamanAynen kartı olanları bilmiyorum ama PTT cumartesi pazar zor kapalı zaten pazartesi veya salı günü ☺
Ben Iban yazmadım onun için. 😂😂Ee IBAN niye istediler o zaman
Sormaya gerek yok e devletin aramalarına PTT yaz orada PTT odemeleri çıkıyor tıkla orada gözükür bende de yok şuanBEN i ban yazdım bana yatmadı ptt ye sorcaz artık pazartesi
29 temmuz yazıyordu internette. acab diğer ay mı almaya başlicazSormaya gerek yok e devletin aramalarına PTT yaz orada PTT odemeleri çıkıyor tıkla orada gözükür bende de yok şuan
sen diyince girdim bakrım 450 yatmışSormaya gerek yok e devletin aramalarına PTT yaz orada PTT odemeleri çıkıyor tıkla orada gözükür bende de yok şuan
sen diyince girdim bakrım 450 yatmış
Pazartesi veya salı günü çekilir diye tahmin ediyorum zaten böyle ödemeler 2 güne veya 1 haftaya yatıyor
Kardeş bizimde kabul edilmiş diyor dün baktığımda sürec devam ediyor yazıyordu bugün başvurunuz kabul edilmiştir diye yazmış ancak gelen giden yok