- 695
- 349
- 63
Siz ne zaman başvurdunuz ben ayın 4 ünde başvurdum geçen ay 1 ayı geçti hala süreç devam ediyor yazıyor
3 temmuz da başvuru yaptım 1 haftaya senin de belli olur ilk başvuru yaptığımda reddedildi bunda kabul edildiSiz ne zaman başvurdunuz ben ayın 4 ünde başvurdum geçen ay 1 ayı geçti hala süreç devam ediyor yazıyor
alışkanlık oldu valla yemin ederim vermicekse vermesin sürekli e devlete girip bakar oldumkanka 18 temmuzda başvuru yaptım hala cevap bekliyorum il il değişiyor süreç galiba
Aynı şekilde kanka her gün girip bakıyorumalışkanlık oldu valla yemin ederim vermicekse vermesin sürekli e devlete girip bakar oldum
Ne zaman onaylanmisti PTT den ne zaman gördün acaba dostE devletten baktım PTT üzerinden ödeme gelmiş ama Başvururken İban girmiştik onu neden girdik PTT ye gitmeden alma şansımız yok mu parayı bilen var mı
inşAllah yazacan onda bile Allah yok dua ediyor tmm kraLİnş burdan kimseye çıkmaz alıp kumar oynayacaksiniz daha zor durumda olanlar var.
dostum ne zaman başvurdun ne zaman sonuçlandıE devletten baktım PTT üzerinden ödeme gelmiş ama Başvururken İban girmiştik onu neden girdik PTT ye gitmeden alma şansımız yok mu parayı bilen var mı
aynı gün başvurmuşuz ben hala süreci bekliyorumben 4 temmuz da başvurdum 20 temmuzda onaylandı 29 da paralar yattı
İl il değişiyor demekki hocam, bağlı olduğun vakfın çalışanları uyuz olabiliraynı gün başvurmuşuz ben hala süreci bekliyorum
Sana allah senin belani versin demek istiyorum ama demiycem 😁İnş burdan kimseye çıkmaz alıp kumar oynayacaksiniz daha zor durumda olanlar var.
Allahin sizofreni sanane ister sigara alir ister kumar oynar ister ekmrk alir isterse gidp camiiye bagislar sanane la sanane?senin kadar fesat pis kötü biri dah yok bu alemde her konuda boyle pis fikirli konusu duruyorsunİnş burdan kimseye çıkmaz alıp kumar oynayacaksiniz daha zor durumda olanlar var.
Benim basvuru 3 temmuz kabul edilis 1 agustos am henuz odemeler yatmamis.gecmis msjlara bakarsan bilgi gectik kardes.bu hafta icin yaticak muhtemelen bilgi o yondecanlar ben 29 temmuzda sosyal yardım basvurusunda bulundum e devlete bugun baktım basvurunuz kabul edilmiştir yazıyor daha önce kabul edilen varsa nasıl işledi süreç yani kabul edildikten nekadar sonra çekımını yaptı