Bu eski kardesim amacin ne.aciklama yapildi min 850 max 1250 oldu
Kişi başına düşen aylık gelir aralığı (TL) Aylık Destek Tutarı (TL) 450 TL ve altı 600 450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı 550 911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı 500 1372,30 TL üzeri ─ 1833,45 TL’den az 450
e devlette detayli bilgi sayfasina tiklayinca cikan sey buBu eski kardesim amacin ne.aciklama yapildi min 850 max 1250 oldu
Ona kalirsa millete alacagi miktarda bu sekilde yaziyor daha guncellenmemis belliki.devletin yetkili agizlarindan aciklama geldi netde biraz arastirirsan bulursun benim dedigimi hatta ben link attim ordan bakabilirsine devlette detayli bilgi sayfasina tiklayinca cikan sey bu
Yatmış Ağa 600 gene yarın alicaz amaOna kalirsa millete alacagi miktarda bu sekilde yaziyor daha guncellenmemis belliki.devletin yetkili agizlarindan aciklama geldi netde biraz arastirirsan bulursun benim dedigimi hatta ben link attim ordan bakabilirsin
600 demesen iyiydi be kardesimYatmış Ağa 600 gene yarın alicaz ama
Ptt kartin varmi yoksa subedenmi cekiyorsun sen?Yatmış Ağa 600 gene yarın alicaz ama
Kart varda başlangıç tarihinden itibaren aktarım yapabiliyorsunPtt kartin varmi yoksa subedenmi cekiyorsun sen?
Bende 1250 den kurguladim bütün senaryolari600 demesen iyiydi be kardesim
Yok hesaba girip bakdinmi anlaminda sordum.belki guncel deildir o gozuken bakiye.kasmerler aciklama yaptilar zam yapildi diye bu ne simdiKart varda başlangıç tarihinden itibaren aktarım yapabiliyorsun
Aynen bende okudum öyle yatar diye bekliyordum gelicek ay öyle yatarsa güzel olurBak kardes milliyet gazetesi her gazetede var bu haber bu ne simdi ya.acaba bidahaki aymi zamli olucak anlamadimEkli dosyayı görüntüle 264390
Hesaba aktar yazıyor ama ödeme tarihinde yani gece 12 den sonraBenim de yatmış gidip alabiliyor muyuz PTT ye
Yok hesaba girip bakdinmi anlaminda sordum.belki guncel deildir o gozuken bakiye.kasmerler aciklama yaptilar zam yapildi diye bu ne simdi
[/QUOTEgorsel burda 6 sivyaxiyor aktaramiyorsun ödeme tarihi gece 12 den sonra
Evet yarinmis hesaba aktar muhabbeti ne etrafımda herkes PTT gidip alıyorHesaba aktar yazıyor ama ödeme tarihinde yani gece 12 den sonra
Kart verdiler karta aktariyorsun git kart al bugün gece 12 den sonra ATM den cekersinEvet yarinmis hesaba aktar muhabbeti ne etrafımda herkes PTT gidip alıyor
Odeme günün yarin karta yarin yaticağina göre bugun bosa pttye filan gitme vermezler yarin alabilirsinBende kart var ama yarın karta aktarilcak diyor şuan gitsem PTT den elden alma imkanım varmi
Aynen dost yarın ATM'den cekerizOdeme günün yarin karta yarin yaticağina göre bugun bosa pttye filan gitme vermezler yarin alabilirsin