Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E Haciz Koyuldu

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,161
463
83
Beyler benimde buna benzer başka durum var bilen varsa yazarsa sevinirim. Benim Mart'ta 500 TL parama ziraat el koydu. Şubeye gittiğimde sadece askeri tutarı odediginiz için banka bloke katmış hesaba tüm borç odediginizde açılacak demişti. Ama 3 hafta oldu tüm borç odeyeli ama 500 TL blokem kalkmadı. Nakit avans kapalıydı açıldı limit artırma düşürme kapalıydı açıldı ama bir o bloke kalkmadı. Nette maslak bloke katmissa tüm borç odediginizde 1 hafta açma yasal süresi var diyor ama 3 haftadır acmiyorlar. Bunları ben dava etsem tazminat alabilir miyim. Çünkü yasal açma süresini fazlasıyla geçtiler. Bloke oldu mu aninda katıyorlar ama açmaya gelince yok

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
680
200
43
2 ay önce aynisni benim başıma geldi ben 10 yildir kyk yi ödememiştim ( geçen ay ödedim 11 binlik borcu 13 bin olarak 10 yil sonra) maaş hesabima e hacizle bloke koymuşlar. Bloke koyan vergi dairesini ve işlemi uygulayan bankayi cimere sikayet ettim 10 gun sonra donüş yaparak blokeyi kaldirdilar ve özür dilediler.maaş hesabinsa hemen cimere yaz diğer hesaplara koyabilirler
Borcunu ödedikten sonra mı haciz kattılar.
O yüzden mi özür dilediler