- 71,302
- 43,839
- 113
AHAHAHAHA harbidenFenerbahçenin ve Türkiye Milli Takımı’nın efsane voleybolcusu Eda Erdem’in heykeli dikildi.
Buraya kadar her şey çok güzel de bu nasıl bi heykeldir malzemeden yürüyemiyor Eda AbimizEkli dosyayı görüntüle 489638Ekli dosyayı görüntüle 489639Ekli dosyayı görüntüle 489640
Öldüm ya gülmekten yeöinleAHAHAHAHA harbiden
AGA ince detay şekli sunar harbiden öyle 🤣🤣🤣Fenerbahçenin ve Türkiye Milli Takımı’nın efsane voleybolcusu Eda Erdem’in heykeli dikildi.
Buraya kadar her şey çok güzel de bu nasıl bi heykeldir malzemeden yürüyemiyor Eda AbimizEkli dosyayı görüntüle 489638Ekli dosyayı görüntüle 489639Ekli dosyayı görüntüle 489640
Benim baya dikkatimi çekti bu nedir la 😂😂😂😂AGA ince detay şekli sunar harbiden öyle 🤣🤣🤣
Eda ablamız olmuş Erhan abimiz diyecektim az kalsın 🤣🤣🤣🤣Benim baya dikkatimi çekti bu nedir la 😂😂😂😂
Valla yav sorma görünce gülmekten patladımEda ablamız olmuş Erhan abimiz diyecektim az kalsın 🤣🤣🤣🤣
Ama harbiden aga heykeli yapan ustamıza saygılar malzemeden kacmamıs🤣🤣🤣🤣🤣 özellikle kırmızı bölgeler de cömert davranmış 🤣Valla yav sorma görünce gülmekten patladım
Ulan hahahahhshahshhshshshwhshwhshhebdfAma harbiden aga heykeli yapan ustamıza saygılar malzemeden kacmamıs🤣🤣🤣🤣🤣 özellikle kırmızı bölgeler de cömert davranmış 🤣
😂😂😂😂😂😂😂Heykel melih Mahmudoglu için yapilirken sonradan belden yukarisi degistirilip Eda Erdem yapılmış
Beton yetmemiş 😂Fenerbahçenin ve Türkiye Milli Takımı’nın efsane voleybolcusu Eda Erdem’in heykeli dikildi.
Fotoyu görünce ahmet çakar hocamın bilgili ilimli hocamın mala vurma sohbeti aklıma geldi 🤣🤣Harbi yazıklar olsun bunun yapımına onay verenlerin
Türkiye nin en ikonik fotoğrafinin haline bak