- 15,236
- 7,831
- 113
@Shellac ??1360147022 ıd
son işlem yatırım
rolling yapmak.istiyorum
vericem birazdan sıra dostum
S. A dost nasılsınvericem birazdan sıra dostum
A.selam KanguruS. A dost nasılsın
Kaybetmiş sırada ki kimdi?1.kupon
Dost sırada ki ismi yazarken sırasınıda yazarsan sana zahmet daha kolay takip edebiliriz@justseko deva edecek
Teşekkürler dost şükür yuvarlanıp gidiyoruzA.selam Kanguru
sen nasılsın
Daimi müşteri değil kafasına göre takılıyor 😀😀 hakkımıza girdi gece gece 😀@justseko burda mısın
Vallahi 😄Daimi müşteri değil kafasına göre takılıyor 😀😀 hakkımıza girdi gece gece 😀
Daha iyi işte sıra sana daha çabuk gelir 7/24 forumda durmuyorum bunun dışında bol şansBiri 23 saattir yok bir arkadaşa bakıp çıkmış.
Diğer arkadaşın da uyku vakti gelmiş burası paket 😀
Katılmadım zaten bellki farkında degilsiniz burda 7/24 takılarak hayat sürdürmüyorum öyle olsaydı senin giba fake foto hesabım ve 1000 mesajım olurdu dost@Shellac çekiliş kuralları neden bu etkinliklerde geçerli değil 40 mesajlı üyenin etkinlikte işi olmamalı
Takipteyim baskan14 rollingcisin
sıranı takip eder misin dostum
HmmKatılmadım zaten bellki farkında degilsiniz burda 7/24 takılarak hayat sürdürmüyorum öyle olsaydı senin giba fake foto hesabım ve 1000 mesajım olurdu dost
Fotodaki benim kardeşimKatılmadım zaten bellki farkında degilsiniz burda 7/24 takılarak hayat sürdürmüyorum öyle olsaydı senin giba fake foto hesabım ve 1000 mesajım olurdu dost