Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Editörbet 111 TL Rolling Hakkı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
109
16
18
Tercih de dostum kupon kazansa bu şekilde 7 saat te bir oyuncu oyunu bitirse günde 2 kişi zor oyun alacak bir sürü kişi var sonuçta birde o tercihi düşünüp bencil olmamak lazım bence geçmiş olsun yattı kuponun
Beklendigini bilmiyordum şimdi senden ögrendim

Apo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
109
16
18
Tercih de dostum kupon kazansa bu şekilde 7 saat te bir oyuncu oyunu bitirse günde 2 kişi zor oyun alacak bir sürü kişi var sonuçta birde o tercihi düşünüp bencil olmamak lazım bence geçmiş olsun yattı kuponun
Sıra
Ayrıca 7 saat olmadı sana bol sans benimki yatmış

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
870
552
93
İnşallah ömürlük kupon yapmazlar yoksa yarına kalir

Dentist4040

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
223
63
son işlem etkinlik deniliyor dostum
Dün joker frebet eklenmiş bana sistem yanlışlıkla silmiş son islemim yatrim aslında o dün silineni bugün eklediler o yüzden son işlem bonus diorlardir aslın o eklenen dün eeklenmis sistem silmiş

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,805
153,410
113
Dün joker frebet eklenmiş bana sistem yanlışlıkla silmiş son islemim yatrim aslında o dün silineni bugün eklediler o yüzden son işlem bonus diorlardir aslın o eklenen dün eeklenmis sistem silmiş
eklendi dostum
kupon görseli de iletir misin
iyi şanslar

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,805
153,410
113
eklendi dostum
kupon görseli de iletir miisn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...