Sagol hacim gözümden kaçmış e buda bir nevi bin yap 100 yatir 200 cek bonusu kadar kazık aslinda pazarlamasi güzel yapılmış hiç bu yönden bakan yok herkes cok hevesli birde id numara son rakami haksızlık oluyor o zaman o şekilde ise 2 ile 8 aynı başarıyı yakalayacak biri si cok daha fazlasini alacakKupon tutarsa sana verilen frebet kadarı nakit alabiliyorsun yani tutan kupon miktarı degil
00.00 dan sonra eklemeler yapilacak yani mantiken son00 00 son degilmi
Eklenen var mi
Cok erken daha ben yarin oglene razıyımEklenen var mi
Ne bileyim otatikman eklenmesi lazimdiCok erken daha ben yarin oglene razıyım
Bu büroda bende inceledim bu bonuslar bu şekilde malesef 2 olan 100 8 olan 400 şişirme süslemeli bonuslari senin dediğine geliyor 1000 yap 100 çek 😁Sagol hacim gözümden kaçmış e buda bir nevi bin yap 100 yatir 200 cek bonusu kadar kazık aslinda pazarlamasi güzel yapılmış hiç bu yönden bakan yok herkes cok hevesli birde id numara son rakami haksızlık oluyor o zaman o şekilde ise 2 ile 8 aynı başarıyı yakalayacak biri si cok daha fazlasini alacak
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Canliya yükleme sormak için baglananlarin iptal ediliyormus beyler sakata gelmeyin ben az çok tahmin ediyorum biraz sonra destekteki yogunlugu simdiden uyandirayim 😅
Ne zmaana kadar beklerizde bu yorum mesajın kaç olduğu nerde yaziyorkiCanliya yükleme sormak için baglananlarin iptal ediliyormus beyler sakata gelmeyin ben az çok tahmin ediyorum biraz sonra destekteki yogunlugu simdiden uyandirayim 😅
Kesinlikle ama bunun pr i çok güzel yapıldi 😅Bu büroda bende inceledim bu bonuslar bu şekilde malesef 2 olan 100 8 olan 400 şişirme süslemeli bonuslari senin dediğine geliyor 1000 yap 100 çek 😁
Ne zamana kadar diye birsey yok yukleyene kadar bekleyecegizNe zmaana kadar beklerizde bu yorum mesajın kaç olduğu nerde yaziyorki