- 3,524
- 1,008
- 113
500 frebet eklendi
4 maça vuruyosun kupon gelirse
500 nakit ekleniyor olay budur
Bakiye güncelleniyor kupon tutaraa500 frebet eklendi
OluyormuşBasketbol olmuyormu
Editörcüm 4.sayfadayım eklenmedi ama sen bitmek üzere diyon nasıl olacak o işMerhabalar,
Eklemeler bitmek üzere...
Şu iki konuyu gözden kaçırmayalım lütfen;
**Bu etkinliğe katılan her Editörbetli, Joker Freebeti ile yapacağı kuponu ve başarılı olursa da çekim işlemini forumda paylaşacağını taahhüt etmiş olur.
1 de 1 şuan tek futbol ekledim kesin ondan patlarım hiç anlamıyorım futbol işindenTeşekkürler editörbet çok kral etkinlik . Kupon ektedir . Kupon tutsun değil burada paylaşmak gazeteye ilan bile veririz . Katışan arkadaşlara başarılar ))
bize eklenmediMerhabalar,
**Bu etkinliğe katılan her Editörbetli, Joker Freebeti ile yapacağı kuponu ve başarılı olursa da çekim işlemini forumda paylaşacağını taahhüt etmiş olur.
EklenmediEditörcüm 4.sayfadayım eklenmedi ama sen bitmek üzere diyon nasıl olacak o iş
Ben linkten az önce üye oldum bana yüklenecek mi acabaMerhabalar,
Eklemelere birazdan başlıyoruz, bu etkinliği 10'un üzerinde iş ortağımızla paylaştığımız ve her bir üyeye eklenecek olan Editörbet Joker Freebeti kendi ID'sine has olduğu için yükleme işlemlerinin manuel yapılacağını ve bu sebeple uzun süreceğini düşünüyoruz. Nitekim ilgili linkten üye olmayan arkadaşları da, ilgili BTAG'e taşıyacağız.
00.00 'a kadar olan yanıtlar geçerlidir.
İlk mesajdaki kuralları okumayı,
Joker Freebeti'niz eklendikten sonra yaptığınız kuponu,
ve olursa da olası çekiminizi paylaşmayı unutmayın.
Herkese bol şanslar.
kontrol saglanirsa sevinirim butun sartlara uyuyoz ekleme olmadi 1016745121Merhabalar,
yoksa yatirim yok 😂😂kontrol saglanirsa sevinirim butun sartlara uyuyoz ekleme olmadi 1016745121
3 sayfadayiz eklenmediMerhabalar,