Sen bilirsin dostum kafana göre takıl para senin@Umutks41 gardaşım rollden kazanc 900 TL nasıl yapalım o kadar adam var burdan çok fazla dağıtım çıkmaz uzadıkça roll katılım arttı ister istemez
Bu şekilde bırakırsak 150 dağıtım yaparım o zamanSec 5-6 kısı dagıt dost kımse alınmaz
Bence kuponun biri yatti gozuyle bak derim. Herkesin gönlü olsun@zavrak1 akıl verin dost
Olur mu o kadar insan bekledi sonuçtaSen bilirsin dostum kafana göre takıl para senin
Sec 5 kısı dm ulas kımse alınmazBu şekilde bırakırsak 150 dağıtım yaparım o zaman
Benım 300 haricimi dostBu şekilde bırakırsak 150 dağıtım yaparım o zaman
Kaç kişiyiz ki@Ahmo1993 akıl verin dost
Ben bekleyen göremedim ahmo recep ben zavrak dısında bazıları 2 maç piyasada yoktu bazıları son maç geldiOlur mu o kadar insan bekledi sonuçta
Para bizim olum ne senin para bizde varken al Edo 500 500 atiyoduk hepSen bilirsin dostum kafana göre takıl para senin
5 kişi 40 at iyidirOlur mu o kadar insan bekledi sonuçta
Ne zaman la hiç görmedim sizde olduğunu 😂Para bizim olum ne senin para bizde varken al Edo 500 500 atiyoduk hep
Sende dm at5 kişi 40 at iyidir
Sabahtan beri bende vardım dostBen bekleyen göremedim ahmo recep ben zavrak dısında bazıları 2 maç piyasada yoktu bazıları son maç geldi
Sende vardın dost dogruSabahtan beri bende vardım dost