- 71,314
- 43,852
- 113
Acayip mutluyum zarar falan kalmadı 2 aylık zararın hepsini kapadım tüm kartlar eksiden çıktı. Oyun şimdi başlarrrrrr
Tebrikler dost dm acık saol simdidenAma az bastım salak gibi ama olsuuun
Merhaba kuzen dm acıkAcayip mutluyum zarar falan kalmadı 2 aylık zararın hepsini kapadım tüm kartlar eksiden çıktı. Oyun şimdi başlarrrrrr
Aynen kanguru diye biri vardı eski dostum 30k borç kapadı aynı bu şekil dedi şimdi 50k borç oyun şimdi başladı haklısın kardeşimAcayip mutluyum zarar falan kalmadı 2 aylık zararın hepsini kapadım tüm kartlar eksiden çıktı. Oyun şimdi başlarrrrrr
Noldu@Ahmo1993 gel gel
Tebrikler dost bence bir süre bulaşmaAcayip mutluyum zarar falan kalmadı 2 aylık zararın hepsini kapadım tüm kartlar eksiden çıktı. Oyun şimdi başlarrrrrr
Hani ilk kazancta yaziyordun dost 😂😂Acayip mutluyum zarar falan kalmadı 2 aylık zararın hepsini kapadım tüm kartlar eksiden çıktı. Oyun şimdi başlarrrrrr
Takip et maçını 😅
Aynen katılıyorumTebrikler dost bence bir süre bulaşma
Gelecek zaten buTakip et maçını 😅
Abi yazdım bak ben kaçak Göcek kazanıp sağa sola kaçmamHani ilk kazancta yaziyordun dost 😂😂
Takibe gerek yok benim verdiğim mactaGelecek zaten bu
Icerde bu gelir daha koca 3.19 varTakip et maçını 😅
Yav onun borç kapattım dediği ,3k sen onu başka siteden çekim beklerken dedeye zekat bırakıyon çok anlam arama 50k kapatmış gibiTebrikler dost bence bir süre bulaşma