- 22,899
- 20,824
- 113
Valla öyle sanki bize uğurlu gelmedi elimizde avucunuzda olanı verdik geldikSerefime luvibette keramet var 😂😂
Valla öyle sanki bize uğurlu gelmedi elimizde avucunuzda olanı verdik geldikSerefime luvibette keramet var 😂😂
Elimize verdiler onu çok oldu ben 13 baştan 2 sine oynadık iy 1.5 üst 8 tanesi iy 1.5 oldu bizimkiler olmadiSenin luvibet maceran ne alemde dost
Başlarız da kırmızı ışık zor yanar dost tutarsaHoşgeldin dost geldiğin yerden başlarsın sende dost
Banada acaip şanslı geldi toplam 5 yatırıma 10-12 k aldımValla öyle sanki bize uğurlu gelmedi elimizde avucunuzda olanı verdik geldik
O şans bizde yok zaten dost dostlarımızın sevincine ortak oluruz hepsi buBaşlarız da kırmızı ışık zor yanar dost tutarsa
Gusül şart dost 😂😂😂Elimize verdiler onu çok oldu ben 13 baştan 2 sine oynadık iy 1.5 üst 8 tanesi iy 1.5 oldu bizimkiler olmadi
Aman abim ne güzel olmuş valla kazanalari görmek sevindiriyorBanada acaip şanslı geldi toplam 5 yatırıma 10-12 k aldım
Yıkan dostElimize verdiler onu çok oldu ben 13 baştan 2 sine oynadık iy 1.5 üst 8 tanesi iy 1.5 oldu bizimkiler olmadi
Saplamaya devamBanada acaip şanslı geldi toplam 5 yatırıma 10-12 k aldım
Masallah 🧿Banada acaip şanslı geldi toplam 5 yatırıma 10-12 k aldım
Paralarıninca mi gusulun şart olduğunu öğrendin dost biz senelerdir aliyozGusül şart dost 😂😂😂
Bende dengede hiç gülmedim meselaAman abim ne güzel olmuş valla kazanalari görmek sevindiriyor
Tek yiyen tek ölürBanada acaip şanslı geldi toplam 5 yatırıma 10-12 k aldım
Erhan evli barklı adamız Allah'a şükür parayla mı abdest alcaz 😂😂😂Paralarıninca mi gusulun şart olduğunu öğrendin dost biz senelerdir aliyoz
Geçmiş dönem bu dostTek yiyen tek ölür