- 38
- 12
- 8
Öncelikle bonus ve promosyon için teşekkür ederim keyifli çevrim oldu yatırım yapalım mı arkadaşlar yatırım yapan varmı sorun yasatirmi acaba 500 ödeme yapıyorlar hakkı var 500 de biz koyar deneme yapsak çekimde sorun yasarmiyiz ?
Dm den yazdım kullanıcı adımı destekYaşanan yoğunluk nedeniyle işlemlerde gecikme olmuştur. Yaşanan aksaklık adınıa üzgün olduğumuzu iletir , iyi forumlar dileriz.
Dm ye yazdım bakar mısınDm üzerinden talep iletmenizi rica ederim.
Ya bir yürü git dayı anasını satayım 12 saattir çekim bekliyoruz 500 lira için süründür düler milleti 5dk buy site para ödesin gelsin n canı ne istiyorsa15dk surmedi ödendi havale yontemi ile gayet hizli
Sorununuzu tam olarak anlayamadık maalesef. Daha detaylı şekilde kullanıcı adınızla beraber DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Önce bakiyeme eklendi sonra kupon sonuçlanmadı gösterdi ve eklenen parayı hesabımdan sildi
Güncelleme sona ermiştir.Site bakıma girdi şimdi... Girilmiyor
Girmiyo nasıl sona erdiGüncelleme sona ermiştir.
Girdi tamsamGüncelleme sona ermiştir.
Lütfen bana yardım cı olurmu sunuz canlı destek robot gibi dün akşam üzeri 4den heri ödeme aşamasında kaldı talebim hiçbir şekilde ödenmiyorSorununuzu tam olarak anlayamadık maalesef. Daha detaylı şekilde kullanıcı adınızla beraber DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Bana dm yollarmısınızLütfen bana yardım cı olurmu sunuz canlı destek robot gibi dün akşam üzeri 4den heri ödeme aşamasında kaldı talebim hiçbir şekilde ödenmiyor