- 87,089
- 66,512
- 113
Tabi reis KUL ID: bırakabilirsin sıra gelince bilgi vereceğim@Daimon reis katılabiliyormuyuz rollinge
Tabi reis KUL ID: bırakabilirsin sıra gelince bilgi vereceğim@Daimon reis katılabiliyormuyuz rollinge
14924206Tabi reis KUL ID: bırakabilirsin sıra gelince bilgi vereceğim
Reis iletiyorum eklenince bilgi vereceğim..14903288
Eklenmiş reis bol şanslar .. Kuponları buraya paylaşabilirsin. 🧐14903288
TalibimEklenmiş reis bol şanslar .. Kuponları buraya paylaşabilirsin. 🧐
Kasa Atarak Gidilmeli
500 Kasa Hedef 5000 k 2500 TL Çekim
1500 tl rolling yapan üyeye / 1000 tl takip eden üyelere liste ve dağıtım rolling yapan kişiye aittir .
Bu konu sürekli aktif olacaktır
Sürekli kod dağıtımı ve rolling olacaktır
Tüm etkinlikler bu konu üzerinden ilerlenecektir .
Rollingi bu konu harici yapan üyelerin kazancı silinir .
GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ
Bizde siraya girelim modum 14939659Eklenmiş reis bol şanslar .. Kuponları buraya paylaşabilirsin. 🧐
Kasa Atarak Gidilmeli
500 Kasa Hedef 5000 k 2500 TL Çekim
1500 tl rolling yapan üyeye / 1000 tl takip eden üyelere liste ve dağıtım rolling yapan kişiye aittir .
Bu konu sürekli aktif olacaktır
Sürekli kod dağıtımı ve rolling olacaktır
Tüm etkinlikler bu konu üzerinden ilerlenecektir .
Rollingi bu konu harici yapan üyelerin kazancı silinir .
GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ
Kimin dost? Kesecem kendimi bu sıra bana niye gelmedi@Fterim1905 ne diyosun bu durumu ilk adım won 🤣
Bir arkadaş sağolsun roll sırasını tıkadı. Atmde hiç bir şeyden anlamayan dayılar boş boş ekrana bakar sende mal.gibi beklersin kafayı yersin ya. Şuan o moddayim. Sıradaki arkadaşa yarım saattir ulasamiyoruzKimin dost? Kesecem kendimi bu sıra bana niye gelmedi
Yok en baştan sırayla gidiyor@Daimon dost dün id yazdık da sıra sıfırlandı mı
Kim o arkadaş, bosbersinler bir sonrakine geçsinlerBir arkadaş sağolsun roll sırasını tıkadı. Atmde hiç bir şeyden anlamayan dayılar boş boş ekrana bakar sende mal.gibi beklersin kafayı yersin ya. Şuan o moddayim. Sıradaki arkadaşa yarım saattir ulasamiyoruz
Sıra kimde şuan dostYok en baştan sırayla gidiyor