- 87,092
- 66,517
- 113
Reis ilk önce rol yapmayanları yaptırmaya özen gösteriyoruzAlan bidaha alamiyornmu😀
Reis ilk önce rol yapmayanları yaptırmaya özen gösteriyoruzAlan bidaha alamiyornmu😀
Beni de ekler misin siraya. Ilk sayfada siradaydm sira bozulduReis ilk önce rol yapmayanları yaptırmaya özen gösteriyoruz
Reis ben hiç yapmadım dahaa dün de 500 ytrm var banada yaptırır misinReis ilk önce rol yapmayanları yaptırmaya özen gösteriyoruz
Beni de ekler misin siraya. Ilk sayfada siradaydm sira bozuldu
Reis sıra ile yapacağızReis ben hiç yapmadım dahaa dün de 500 ytrm var banada yaptırır misin
Hiç rol yapmadım dostReis ilk önce rol yapmayanları yaptırmaya özen gösteriyoruz
Beni de al sıraya reis işte sıram gelince yaparım id numaram 14832547Reis sıra ile yapacağız
Eyw bro@Hayat1kumar iletiyorum eklenince bilgilendireceğim
Knk 2 gündür sıra gelmedimi😂Reis ilk önce rol yapmayanları yaptırmaya özen gösteriyoruz
Bizede bir gün kader güler, güler inşallahKnk 2 gündür sıra gelmedimi😂
Ben de daha 3. Sayfada yazmışım ID. Bugün gelir diye düşünüyorum 😁Knk 2 gündür sıra gelmedimi😂
Ben ilk saydayim daha ben yapamadımBen de daha 3. Sayfada yazmışım ID. Bugün gelir diye düşünüyorum 😁
Dünyanın sonu geliyor galibaBen de daha 3. Sayfada yazmışım ID. Bugün gelir diye düşünüyorum 😁
Konuya ID bırakanlardan sırayla gidiyor işte@Daimon aga hayat1kumar dan sonra yapalim artık sıra gelmedi gitti, id: 14919792
Karıştı aga yaKonuya ID bırakanlardan sırayla gidiyor işte
Reis sıra ile gidiyor ilk sayfada aktif üye olmayınca aktif üyelere verildiKarıştı aga ya
Tamam aga bizde aktifiz he aklında bulunsunReis sıra ile gidiyor ilk sayfada aktif üye olmayınca aktif üyelere verildi
Ben ilk sayfadayim kral. Aktifim bekliyorumReis sıra ile gidiyor ilk sayfada aktif üye olmayınca aktif üyelere verildi