- 6,118
- 1,366
- 113
Tebrikler. Uzun zaman sonra başarı geldi 🤙🏽🤙🏽
Teşekkürler dost. Bence herkesin payını at gitsin 🤙🏽Arkadaşalar 4 kişi belirledim herkes hakkını helal etsin
kadir pikachu tekali karambol
Dersenız başka yerden kombıne atayım gelenı pay edeyım yada 250 şer alsın kelle başı ne dersenız çekım vercem kupon helınce bu 4 kişi karar versin
Eyvallah dostum yollarsan daha iyi olur❤Arkadaşalar 4 kişi belirledim herkes hakkını helal etsin
Dersenız başka yerden kombıne atayım gelenı pay edeyım yada 250 şer alsın kelle başı ne dersenız çekım vercem kupon helınce bu 4 kişi karar versin
Bence yeterlı yınede sana kalmısArkadaşalar 4 kişi belirledim herkes hakkını helal etsin
Eyvallah dost kişi başı daha iyi olurArkadaşalar 4 kişi belirledim herkes hakkını helal etsin
Emanet parayla oynuyon olacak o kadar 😄Siteye de 450 lira bahşiş 2500 de konaklama ücreti verıoruz amınıyum
Dur daha biz varız yine gelecek o basariTebrikler. Uzun zaman sonra başarı geldi 🤙🏽🤙🏽
500 Kasa Hedef 5000 k 2500 TL ÇekimArkadaşalar 4 kişi belirledim herkes hakkını helal etsin
Tamamdır kral afiyet olsun2500 Çelık verdim 4 kişi yazdıklarım Papara versin gelince salayım 250 şer
Dm kapalı senın sen yazarsan ıleteyım2500 Çelık verdim 4 kişi yazdıklarım Papara versin gelince salayım 250 şer
Reis hesabına giremiyorum paparam yok IBAN yada payfix olur mu2500 Çelık verdim 4 kişi yazdıklarım Papara versin gelince salayım 250 şer
Sıra bızdemı modum500 Kasa Hedef 5000 k 2500 TL Çekim
1500 tl rolling yapan üyeye / 1000 tl takip eden üyelere liste ve dağıtım rolling yapan kişiye aittir .
🧐
Sen dm atman lazım sana atılmıyor2500 Çelık verdim 4 kişi yazdıklarım Papara versin gelince salayım 250 şer