- 3,150
- 1,694
- 113
@Daimon u bekleyek bakalim1500 sana 1000 takip edenlere. Kaç kişi takıp ettiyse bak ona göre böl 🤙🏽
@Daimon u bekleyek bakalim1500 sana 1000 takip edenlere. Kaç kişi takıp ettiyse bak ona göre böl 🤙🏽
Olur. 5 kişi olsa 5x200. Yine de başkana kalmış. Ne derse 🤙🏽@Daimon u bekleyek bakalim
MantıklıOlur. 5 kişi olsa 5x200. Yine de başkana kalmış. Ne derse 🤙🏽
Takip eden 5 kişi yokki daha fazla düşmeliOlur. 5 kişi olsa 5x200. Yine de başkana kalmış. Ne derse 🤙🏽
Misafir çok galiba 🤣Evde yokuz biz sizleri arayacağız.
Baştan bak takip edenlere dostTakip eden 5 kişi yokki daha fazla düşmeli
Çıkın çıkın gelin derimde evde at var sizi bozmazsaMisafir çok galiba 🤣
4 ya da 5 kişiyiz dost sen bi bak yine deTakip eden 5 kişi yokki daha fazla düşmeli
2500 tl çekim veriyorsun reis@Daimon u bekleyek bakalim
Baskan konunun başında yazmış. Takip edenleri roll sahibi belirler diye. Sen bak ona göre belirle. Kimse itiraz etmez. Roll sahibi karar veriyor sonuçta sen de gördün baştan beri. 🤙🏽Takip eden 5 kişi yokki daha fazla düşmeli
Tamam usta2500 tl çekim veriyorsun reis
1500 tl rolling yapan üyeye / 1000 tl takip eden üyelere liste ve dağıtım rolling yapan kişiye aittir .
1000 tl de takip eden dostlara pay edersin reis
Bu başlangıç olsun devamı da kesilmeden gelsin alışkanlık yapsın 🤙🏽🤭Çıkın çıkın gelin derimde evde at var sizi bozmazsa
Zarar ederBu başlangıç olsun devamı da kesilmeden gelsin alışkanlık yapsın 🤙🏽🤭
Çen espri demi yapıyorsun çen hanimiş hanimişEvde yokuz biz sizleri arayacağız.
Etmez niye etsin. 5 kişiden 1i tutturdu. 2.5K koymazZarar eder
Onun şimdi içi gidiyor brooo 😂😂Etmez niye etsin. 5 kişiden 1i tutturdu. 2.5K koymaz
At varsa evde başka zamana geliriz kısmet diyelim. Akşam akşam gelipte ikram olarak at çiftesi yemeyelim.Çıkın çıkın gelin derimde evde at var sizi bozmazsa
Nasıl bir atdan bahsettiği önemli kanka 😂At varsa evde başka zamana geliriz kısmet diyelim. Akşam akşam gelipte ikram olarak at çiftesi yemeyelim.
Olsun her ihtimali göz önünde bulundurarak sağlam a alıyorum kendimi ben 🤣Nasıl bir atdan bahsettiği önemli kanka 😂