- 559
- 116
- 43
Üye olmayın hesabı kapatıyorlar ip diyip sahtekar bunlar
Kanka şaka maka geçen gün atlasbet bana 200 TL eklemiş iyilik akımı direkt çek dedi verdim hesaba geçti 😂 bir ihtimalken de güzelsinBunların ödemesi atlasbetin herkese 250tl eklemesi kadar imkansız kanka 🤣🤣
Bonus eklense cekecez 😀Arkadaslar çekim verdim 7-8 dakıka da paparaya geçti. bence güzel değerlendirip çekin derim
Bende verdim şimdi bakalımArkadaslar çekim verdim 7-8 dakıka da paparaya geçti. bence güzel değerlendirip çekin derim
15 kesmiştir kanka belki gönderim ücreti vsLan sjsjsjsjsjsj 300 çekim talebi vermiştim 285 TL atmışlar payfix, ödendi beyler sevgilerle
Kardeş veriyor yeni değil bu bonus 2 hafta ince paylaştım herkes aldı çekti çekimler 2 saat içinde geliorBunların ödemesi atlasbetin herkese 250tl eklemesi kadar imkansız kanka 🤣🤣
canlı desteğe yaz ısrarla ekler 🤣Bonus eklense cekecez 😀
Geçmiş olsun ceza yolda ozamandikkat edin
aynı hesaplardan herkese göndermişler
benim paparam kapatıldı bunların transferi yüzünden
sfsdgdsgsdfsdgsdhBune borçlu oldum ag
ben şimdi çekim verdim bekliyorum100 TL nakit ekliyo hiç bı şart yok 300 yap çek papara payfix farketmez her yöntemle cekebiliyorsunuz
1 saat oldu bir yere gectiği yok canlı yardımda sıra bekliyorumArkadaslar çekim verdim 7-8 dakıka da paparaya geçti. bence güzel değerlendirip çekin derim
1 buçuk saat oldu öderlermi arkadaşlar bu site anlamadım