Arkadaslar,reklam gibi olacak ama inanin degil.Uzun zamandır deli gibi kaybediyordum.Hepi topu 480 lira aldim ama 480 bin almis gibi sevindim.Bu korona doneminde is icin ayirdigim iyi bir miktar parayi,ne yaparsam yapayim kaybeden beni, bu para bile acaip sevindirdi.Bilirsiniz bu moral duygusunu.
Kolay kolay bir forumda yazmam ama hemen paylasmak istedim.Umarim birilerine faydasi olur.
Domnitors'da 10 freespinden 57 lira cikti.Ardindan bonanzadan 120 küsura ciktim.ruletle 200'e tamamladim.Bugun 50 lira yatirdim.
Rulet masasi iyiydi ama yatırmazlar belki diye düşünüp fazla oynamadim.Abartmiyorum,talep verdikten sonra yatirmalari 2 dk bile surmedi.
Sansinizi bir deneyin,on freespinmis demeyin. Sansiniz bol olsun.
m.egobet34.com
Kolay kolay bir forumda yazmam ama hemen paylasmak istedim.Umarim birilerine faydasi olur.
Domnitors'da 10 freespinden 57 lira cikti.Ardindan bonanzadan 120 küsura ciktim.ruletle 200'e tamamladim.Bugun 50 lira yatirdim.
Rulet masasi iyiydi ama yatırmazlar belki diye düşünüp fazla oynamadim.Abartmiyorum,talep verdikten sonra yatirmalari 2 dk bile surmedi.
Sansinizi bir deneyin,on freespinmis demeyin. Sansiniz bol olsun.
m.egobet34.com
Ekli dosyalar
-
108.5 KB Görüntüleme: 43