- 47,002
- 51,213
- 113
La adamı Bi sal kupon paylaşmış yatmış işte rolling değil konuDevammı dost @egow35
La adamı Bi sal kupon paylaşmış yatmış işte rolling değil konuDevammı dost @egow35
Ne bilim rolling zannettim adamı salmaya me alakası var neden herşeye bir karşıtlık yaratıyorsun adam konu kapatmayı bilmiyormu devam etmeyecek olsa kapatırdı diye düşündüm burda seni rahatsız eden olay ne başkan ?La adamı Bi sal kupon paylaşmış yatmış işte rolling değil konu
Forum kurallarını tekrar tekrar gözden geçirmeni rica ediyorum beklemede olan konu kupon kaybedince kırmızıya boyanır sen hangi devirde gördün konunun kapandığını ?Ne bilim rolling zannettim adamı salmaya me alakası var neden herşeye bir karşıtlık yaratıyorsun adam konu kapatmayı bilmiyormu devam etmeyecek olsa kapatırdı diye düşündüm burda seni rahatsız eden olay ne başkan ?
Daha tam hakim değilim senin gibi günümü burda geçirmiyorum bilmediğim şeyler olabilir seni neden rahatsız etti onu hala kavrayamadım işine bak dost boş kargaşa yaratıyorsun muhatap olmazsan sevinirim iyi forumlar ✋Forum kurallarını tekrar tekrar gözden geçirmeni rica ediyorum beklemede olan konu kupon kaybedince kırmızıya boyanır sen hangi devirde gördün konunun kapandığını ?
Hakim olmadığın şey hakkında kargaşa yaratan sensin iyi forumlar canım benımDaha tam hakim değilim senin gibi günümü burda geçirmiyorum bilmediğim şeyler olabilir seni neden rahatsız etti onu hala kavrayamadım işine bak dost boş kargaşa yaratıyorsun muhatap olmazsan sevinirim iyi forumlar ✋
İyi forumlar canımHakim olmadığın şey hakkında kargaşa yaratan sensin iyi forumlar canım benım
Yapma yanarsın Paparanı geri vermiyorlarBeyler ya 24 saatlik papara kiralamayı düşünüyorum ceza yer miyim
hem seni dolandırırlar hem de ceza yersinBeyler ya 24 saatlik papara kiralamayı düşünüyorum ceza yer miyim
Ne bileyim 24 saatlik 100 TL vericem dedi parada lazımdı ama @erdalbakkal hapis felan diyince vazgeçtimYapma yanarsın Paparanı geri vermiyorlar
Sadece danışmak istedim ya kapatıyorum konuyu sağolsunhem seni dolandırırlar hem de ceza yersin
forumda da bu tarz konular yasak.
Yanarsın uyarmadı deme sonra ben sana diyim hepsi dolandırıcıNe bileyim 24 saatlik 100 TL vericem dedi parada lazımdı ama @erdalbakkal hapis felan diyince vazgeçtim
Yok yok adamı engelledim zaten bı danışayım dedim buraya sağolsunYanarsın uyarmadı deme sonra ben sana diyim hepsi dolandırıcı
Ya dost 100 lira adam diyince direk sövüp engellemen lazım günümüz Türkiye'sinde 2 parça şey alınca marketten 100 den fazla tutuyorYok yok adamı engelledim zaten bı danışayım dedim buraya sağolsun
Öylede ne bilim ya sigara alırım mazot atarım diye düşündüm sonra vazgeçtimYa dost 100 lira adam diyince direk sövüp engellemen lazım günümüz Türkiye'sinde 2 parça şey alınca marketten 100 den fazla tutuyor