- 6,802
- 3,115
- 113
S.a ağalar NE YANİ BÜYÜK ADAM OLAMADIYSAK HAYALLERİMİZİDE SATMADIKYA hayırlı geceler cümleten..
Vaaaaayy dayıma bak be.Hayırlı geceler dayiiiiiiiiS.a ağalar NE YANİ BÜYÜK ADAM OLAMADIYSAK HAYALLERİMİZİDE SATMADIKYA hayırlı geceler cümleten..
H.geldin gardasim hamdolsun sen nslsnhayırlı geceler dost nasılsın
Burada yanlış adam kalmadı benceHayirli geceler . Bakalim bu akşam sıkıntılı üye kim olacak
ben kötüyüm kardeşim ya bugun betina dan deneme bonusu aldık çevirdik 50 tl para bulamadım şaka gibi 8-9 tane etkimlik çıktı freebet olarak hiçbirinin çeviremedimH.geldin gardasim hamdolsun sen nslsn
ses istiyor terbiyesiz verecek 100 dölarTerbiyesizler toplanmış gene
Ver bizde yararlanalımben kötüyüm kardeşim ya bugun betina dan deneme bonusu aldık çevirdik 50 tl para bulamadım şaka gibi 8-9 tane etkimlik çıktı freebet olarak hiçbirinin çeviremedim
Cidde sans birli sıfırlı yenilmez kasa girilirSevilla nolur beyler seri tahmin alayim
Nasil boyle konusursun boyle konusmaya hakkin yok . Nasil terbiyesiz dersin bu kadar insanaTerbiyesizler toplanmış gene
Sen dün burayı göreydin bıçaklar çekildi buradaKimle kim kavga etti lan free kaldım ben haberim yok
Şaka şakaNasil boyle konusursun boyle konusmaya hakkin yok . Nasil terbiyesiz dersin bu kadar insana
Tmm reis eyvallahevet arkadaşlar ortalık karışırsa bir daha böyle bir başlık açılmayacak