sen 50 yatırım yapamadın mı daha orayabeyler 50 ye 75 kazanmak ister misiniz ?
sen 50 yatırım yapamadın mı daha orayabeyler 50 ye 75 kazanmak ister misiniz ?
dövüş dediğin karşılıklı olur ben bir vurursam adamı belediye kazır yerdenDövüş yoksa ben gidiyorum
Abi dedik bağrımıza bastık şişeleri satıp parayı hatunlarla ezmişsin.Gel atışak senle gitmeden bi abiDövüş yoksa ben gidiyorum
yok be dost bulamadım kisen 50 yatırım yapamadın mı daha oraya
bakalım belki düşer bi ara beklemeye gecelimyok be dost bulamadım ki
Almadım knk 1.5 bekliyorum oran yükselsin alicam@Eren44 sevilla 1-1 aldın mı 2.5 üst
umarım dost gece de çekim varmış çekseydim iyi olurdu sağlık olsun ne diyeyimbakalım belki düşer bi ara beklemeye gecelim
Ben drek 0a 50 kazanmayi tercih ediyorum suanbeyler 50 ye 75 kazanmak ister misiniz ?
Sarı kart herkeseevet arkadaşlar ortalık karışırsa bir daha böyle bir başlık açılmayacak
Saygılar şerifevet arkadaşlar ortalık karışırsa bir daha böyle bir başlık açılmayacak
Elimize gecerse yazarım sanaumarım dost gece de çekim varmış çekseydim iyi olurdu sağlık olsun ne diyeyim
Birazdan 1.5 alcam.beni bekliyorlar şu aneren sevilla vara gitti gol iptal hay böyle işe oynadı mı acaba
"yerse ümük oynar bülük, yemezse ümük nah kalkar bülük.".Abi dedik bağrımıza bastık şişeleri satıp parayı hatunlarla ezmişsin.Gel atışak senle gitmeden bi abi
Ahshahhahahaha yav ne adamsın sen Barış abi Bu aralar many sıkıntıdaysa sen harmansındırda şimdi"yerse ümük oynar bülük, yemezse ümük nah kalkar bülük.".
Karı marı yok yani protein lazım onu da pisa gol atarak mahvetti . Hayırlısı olsun sağlık olsun
Malesef. Bugün pumabet vs senden ümitliydim de sende tırt çıktınAhshahhahahaha yav ne adamsın sen Barış abi Bu aralar many sıkıntıdaysa sen harmansındırda şimdi
Sağlık olsun diyelimMalesef. Bugün pumabet vs senden ümitliydim de sende tırt çıktın
Abi hatırlatma bana Pumayı ya vallaha manyak oluyorumMalesef. Bugün pumabet vs senden ümitliydim de sende tırt çıktın
Bu maç sevilla yenilmez...Sevilla kırmızı yer kırmızı oranı da gel gel yapıyor canım çekti