- 6,720
- 2,433
- 113
Valla bugün kimseye bırakmam kusura bakmasın kimse olay çıkar . Elim ayağım titriyor sigarayı bırakmak istemiyorumHadi bakim kazanda yolalım seni biraz
Valla bugün kimseye bırakmam kusura bakmasın kimse olay çıkar . Elim ayağım titriyor sigarayı bırakmak istemiyorumHadi bakim kazanda yolalım seni biraz
yakıstıramadım sana ağaaaHadi bakim kazanda yolalım seni biraz
Sağlık olsun be gardaşne zamandır aldı bi gudubetlik gidiyor bakalım
0-2 de bitebilir cok karısık 1-1 olma ihtimali yüksek amaValladolid in orana bak be
Ben çok yapıştırdım şahsen, ne yapalım paylaşmak iyidir erhanim be art niyet yok biliyosunyakıstıramadım sana ağaaa
aynen art niyet yok 20yi 100 yapıp 50 olarak dönüş yapar kardeşim bilen bilirBen çok yapıştırdım şahsen, ne yapalım paylaşmak iyidir erhanim be art niyet yok biliyosun
Çok tatlı ama hakkatenValladolid in orana bak be
Bi 10 lira sevilla cevirine atsana olurmu olurValladolid in orana bak be
TTövbe estafurullahhhaynen art niyet yok 20yi 100 yapıp 50 olarak dönüş yapar kardeşim bilen bilir
1-1 olursa atarım 30Bi 10 lira sevilla cevirine atsana olurmu olur
Benim de 250 gitti 88 diye ben dediydim akAdamın 6bin küsürü bir atak kala gitti yazık günah lan yeminlen içim acıdı
çokta bol gönüllü adam he 4 kişi 250 verecek kactane babayiğit var burdaAdamın 6bin küsürü bir atak kala gitti yazık günah lan yeminlen içim acıdı
Keşge kipi geleydi senin 250 öyle gideydi3 zoruna gitmezdiBenim de 250 gitti 88 diye ben dediydim ak
Aynen öyle vallahi Erhanım çok yazık oldu 90+5 te 6bin patates olduçokta bol gönüllü adam he 4 kişi 250 verecek kactane babayiğit var burda