Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehli-Keyf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Erhan boş yapma, o gün sizden bana dost olamdigini anladım bitirdim muhabbeti sizinle umutlada xmenede sorunum yok. Sen ve bayramal konuşmuyorum.

20tl icin o gunden beri konularda kimin n yaltigini izliyorum ben seni goruyorum yani bunu bana söylerken kendinide bi izle şunanki halinide.

Recebede bidaha argo sert konuşma herkes kendi kararlarini vermekte ozgur. Hosuna gitmiyosa konusmayacaksin. Ulu orta admi rencide edemezsin erhan.
bizim receble aramızdaki muhabbeti bilmiyosun bile ona ne kadar güvendiğimi ben 20 liraya tanıdım adamı işte benım ıcın konu bitmiştir sen recebe avukatlık yapmadan önce kendi hareketlerine bak tamam senınle tartısmıcam daha fazla yeter

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,802
3,115
113
Erhan boş yapma, o gün sizden bana dost olamdigini anladım bitirdim muhabbeti sizinle umutlada xmenede sorunum yok. Sen ve bayramal konuşmuyorum.

20tl icin o gunden beri konularda kimin n yaltigini izliyorum ben seni goruyorum yani bunu bana söylerken kendinide bi izle şunanki halinide.

Recebede bidaha argo sert konuşma herkes kendi kararlarini vermekte ozgur. Hosuna gitmiyosa konusmayacaksin. Ulu orta admi rencide edemezsin erhan.
Para için, birilerinden kusuyorsan bir dk bile burda durma, ben bizaat beni şikayet adama para gönderdim, bu erdemlikdir, geldiğin günü ilk attigin msji unutma sakın h.geldin gardaşım dedim sana ama sana verilen değeri ezip geçme!!!!!!!

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Hukuk mu okudun kardeş sen avukat yada arabulucu musun . Biz konuşup tartışıyoruz hakeme ihtiyaç yok üslubumu bozmuyorum dik dik konuşma
Dostum ben gayet net acık konuştum, paşalık yapıcaksanız toplanın kendinize bi yer kurun. Burası ozgurce herkesin vakit gecircegi yer.

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
bizim receble aramızdaki muhabbeti bilmiyosun bile ona ne kadar güvendiğimi ben 20 liraya tanıdım adamı işte benım ıcın konu bitmiştir sen recebe avukatlık yapmadan önce kendi hareketlerine bak tamam senınle tartısmıcam daha fazla yeter
Erhan sen hergün sigara paranı toplamaya devam et

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Ismet diyorumki kimse kimseye hakaret etmesin dostum. Ben hicbirinizle kavga etme derdinde degilim, sende ne guzel arabulucu olmaya calismissin eyv bende onu diyorum adama yukleniyolar yüklenmesinler.
Yahu hakaret nerde bana bi göstersene . Sinirlendik bunu dile getirdik nerde hakaret ettik karışma yahu bi git alla alla

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Ismet benden bişey istemeyin dostum. Ben keyfimceyim takılıyorum. Nerde birisine ustunluk tasladiginizi gorursemde o konuda fikrimi paylasırım. Hadi iyi forumlar.
Valla filden büyük fil terbiyecisi var her fikrini paylaştığında çürütmesini biliriz hadi iyi forumlar eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...