- 1,097
- 330
- 83
Sağol dostum paparada 2 tl varda favoriye atacam 14-15 yapıp sigara alacam yoksa baş ağrısından duramıyorumInstark var kardeism o bildigim kadaryla en ucuz ama iclmez. 14tlye lm al o iyi
Sağol dostum paparada 2 tl varda favoriye atacam 14-15 yapıp sigara alacam yoksa baş ağrısından duramıyorumInstark var kardeism o bildigim kadaryla en ucuz ama iclmez. 14tlye lm al o iyi
bizim receble aramızdaki muhabbeti bilmiyosun bile ona ne kadar güvendiğimi ben 20 liraya tanıdım adamı işte benım ıcın konu bitmiştir sen recebe avukatlık yapmadan önce kendi hareketlerine bak tamam senınle tartısmıcam daha fazla yeterErhan boş yapma, o gün sizden bana dost olamdigini anladım bitirdim muhabbeti sizinle umutlada xmenede sorunum yok. Sen ve bayramal konuşmuyorum.
20tl icin o gunden beri konularda kimin n yaltigini izliyorum ben seni goruyorum yani bunu bana söylerken kendinide bi izle şunanki halinide.
Recebede bidaha argo sert konuşma herkes kendi kararlarini vermekte ozgur. Hosuna gitmiyosa konusmayacaksin. Ulu orta admi rencide edemezsin erhan.
Para için, birilerinden kusuyorsan bir dk bile burda durma, ben bizaat beni şikayet adama para gönderdim, bu erdemlikdir, geldiğin günü ilk attigin msji unutma sakın h.geldin gardaşım dedim sana ama sana verilen değeri ezip geçme!!!!!!!Erhan boş yapma, o gün sizden bana dost olamdigini anladım bitirdim muhabbeti sizinle umutlada xmenede sorunum yok. Sen ve bayramal konuşmuyorum.
20tl icin o gunden beri konularda kimin n yaltigini izliyorum ben seni goruyorum yani bunu bana söylerken kendinide bi izle şunanki halinide.
Recebede bidaha argo sert konuşma herkes kendi kararlarini vermekte ozgur. Hosuna gitmiyosa konusmayacaksin. Ulu orta admi rencide edemezsin erhan.
Ulan jahshshahah kardasim hepimiz oyleyiz ins yaparsnSağol dostum paparada 2 tl varda favoriye atacam 14-15 yapıp sigara alacam yoksa baş ağrısından duramıyorum
Dostum ben gayet net acık konuştum, paşalık yapıcaksanız toplanın kendinize bi yer kurun. Burası ozgurce herkesin vakit gecircegi yer.Hukuk mu okudun kardeş sen avukat yada arabulucu musun . Biz konuşup tartışıyoruz hakeme ihtiyaç yok üslubumu bozmuyorum dik dik konuşma
Senden bisey isteyebilirmiyim gardasimDostum ben gayet net acık konuştum, paşalık yapıcaksanız toplanın kendinize bi yer kurun. Burası ozgurce herkesin vakit gecircegi yer.
Erhan sen hergün sigara paranı toplamaya devam etbizim receble aramızdaki muhabbeti bilmiyosun bile ona ne kadar güvendiğimi ben 20 liraya tanıdım adamı işte benım ıcın konu bitmiştir sen recebe avukatlık yapmadan önce kendi hareketlerine bak tamam senınle tartısmıcam daha fazla yeter
Yahu hakaret nerde bana bi göstersene . Sinirlendik bunu dile getirdik nerde hakaret ettik karışma yahu bi git alla allaIsmet diyorumki kimse kimseye hakaret etmesin dostum. Ben hicbirinizle kavga etme derdinde degilim, sende ne guzel arabulucu olmaya calismissin eyv bende onu diyorum adama yukleniyolar yüklenmesinler.
Reis bu nasıl nick okurken kör oldumUlan jahshshahah kardasim hepimiz oyleyiz ins yaparsn
Ismet benden bişey istemeyin dostum. Ben keyfimceyim takılıyorum. Nerde birisine ustunluk tasladiginizi gorursemde o konuda fikrimi paylasırım. Hadi iyi forumlar.Senden bisey isteyebilirmiyim gardasim
Hayırdır başkandan hisse alıp foruma ortak mı oldun sen haberimiz mi yokDostum ben gayet net acık konuştum, paşalık yapıcaksanız toplanın kendinize bi yer kurun. Burası ozgurce herkesin vakit gecircegi yer.
Hergun dedik bir senede geçse 10 senede gecse ben gönderecem ona bu seni neden rahatsız ediyorErhan sen hergün sigara paranı toplamaya devam et
Valla filden büyük fil terbiyecisi var her fikrini paylaştığında çürütmesini biliriz hadi iyi forumlar eyvallahIsmet benden bişey istemeyin dostum. Ben keyfimceyim takılıyorum. Nerde birisine ustunluk tasladiginizi gorursemde o konuda fikrimi paylasırım. Hadi iyi forumlar.
Bekle seni alinti yapcam. O yoruma istinaden ben konustum. Delikanli olun sen olgun adamsin anlarsin ne demek isyedigimiYahu hakaret nerde bana bi göstersene . Sinirlendik bunu dile getirdik nerde hakaret ettik karışma yahu bi git alla alla
Benim konuma yazma gardaşım istemiyorum lütfen guzelce söylüyorum bak yazmaIsmet benden bişey istemeyin dostum. Ben keyfimceyim takılıyorum. Nerde birisine ustunluk tasladiginizi gorursemde o konuda fikrimi paylasırım. Hadi iyi forumlar.
hadi yap alıntıyı merak ettim hakaretiBekle seni alinti yapcam. O yoruma istinaden ben konustum. Delikanli olun sen olgun adamsin anlarsin ne demek isyedigimi
@Erosus bu yorum dostum.sen ne yuzsuz adamsın lan receb dün sana o kadar söyledik anlattık özeldende yazdık söz konusu para oldu 2 dkda unuttun bizi kaybol benim oldugum yerden bu saatten sonra cok pis sinirliyim sana