- 1,416
- 348
- 83
Oooo buralar karışmış içerisi teksas
Erhan sizin gibilerler işim olmaz, hergün bi bataklığa batıyosun zaten uzaktan uzaktan izliyorum muhtaclığinı her okudugumda sırıtıyorum, burdan kimsenin dostluğuna ihtiyacım yok kimseninde bana ihtiyacı yok ama şükür yine terbiyeli adamlar var burada konuşuyoruz onlarla, sen burda 7/24 sigara parası adı altında tezgahını kovalarken dışarda bi hayat geçiyor arada ona bak. Burda biraz pskolojik olarak zedelenmişsin.Mahir devam et böyle konusmalarla arkadas edinemezsin burda senı bilen çok iyi biliyor biz konusuyoru özelden merak etme olumlu dusunen görmedim hakkında daha
Yoo ben susuyorum git diyorum bi gitse gene geyik çevirecez ama gitmiyor hala vuruyor kemeri , elimde süpürgeyle sus git demeye devam ediyorum hayır olsun inşallah@Erosus kanka sana da uğraş çıktı salsana la bırak hastayla ne hasta oluyonuz
Lan olm sanane başkasının muhtaçlığından bu 123459021 . diyişim bi defol git lan gitErhan sizin gibilerler işim olmaz, hergün bi bataklığa batıyosun zaten uzaktan uzaktan izliyorum muhtaclığinı her okudugumda sırıtıyorum, burdan kimsenin dostluğuna ihtiyacım yok kimseninde bana ihtiyacı yok ama şükür yine terbiyeli adamlar var burada konuşuyoruz onlarla, sen burda 7/24 sigara parası adı altında tezgahını kovalarken dışarda bi hayat geçiyor arada ona bak. Burda biraz pskolojik olarak zedelenmişsin.
Lafınızın bittiģi yerde sövün küfredin hay be yiğidim helal olsun sana süper adamlarsınızOğlum bak gitt sabır sabır sabır. Git ulan git
Psikolojini de seni de burda ahkam kesmene de başlıcam bi defol git geyiğimizi yapalım bi sürü konu var hadi orlara gitErhan sizin gibilerler işim olmaz, hergün bi bataklığa batıyosun zaten uzaktan uzaktan izliyorum muhtaclığinı her okudugumda sırıtıyorum, burdan kimsenin dostluğuna ihtiyacım yok kimseninde bana ihtiyacı yok ama şükür yine terbiyeli adamlar var burada konuşuyoruz onlarla, sen burda 7/24 sigara parası adı altında tezgahını kovalarken dışarda bi hayat geçiyor arada ona bak. Burda biraz pskolojik olarak zedelenmişsin.
Git ulan gitt . Sus ve gittt .Lafınızın bittiģi yerde sövün küfredin hay be yiğidim helal olsun sana süper adamlarsınız
Erhan sizin gibilerler işim olmaz, hergün bi bataklığa batıyosun zaten uzaktan uzaktan izliyorum muhtaclığinı her okudugumda sırıtıyorum, burdan kimsenin dostluğuna ihtiyacım yok kimseninde bana ihtiyacı yok ama şükür yine terbiyeli adamlar var burada konuşuyoruz onlarla, sen burda 7/24 sigara parası adı altında tezgahını kovalarken dışarda bi hayat geçiyor arada ona bak. Burda biraz pskolojik olarak zedelenmişsin.
Özelden 2 tl dilenen adaminda bunlari demesi cok ilgincErhan sizin gibilerler işim olmaz, hergün bi bataklığa batıyosun zaten uzaktan uzaktan izliyorum muhtaclığinı her okudugumda sırıtıyorum, burdan kimsenin dostluğuna ihtiyacım yok kimseninde bana ihtiyacı yok ama şükür yine terbiyeli adamlar var burada konuşuyoruz onlarla, sen burda 7/24 sigara parası adı altında tezgahını kovalarken dışarda bi hayat geçiyor arada ona bak. Burda biraz pskolojik olarak zedelenmişsin.
Ne geyiği la geldimde 5 yorum okudum ikiniz recebe saydirıyosunuz siz kimsinizz la ? Ona git buna git çekiyosunuz. Burdayım dostum sen gitmek istersen yol alabilirsinPsikolojini de seni de burda ahkam kesmene de başlıcam bi defol git geyiğimizi yapalım bi sürü konu var hadi orlara git
Hasbinallah ve bil mekil miydi neydi şu sabır çekerken söylenen dua çok ihtiyacım var şu anNe geyiği la geldimde 5 yorum okudum ikiniz recebe saydirıyosunuz siz kimsinizz la ? Ona git buna git çekiyosunuz. Burdayım dostum sen gitmek istersen yol alabilirsin
Erhan bana uzatma flan boşuna diyosunuz, daha düne kadar 20tl icin degil daha şimdi 20tl.icin bile neler yaptigini göruyorum bensenın yorumun kadar benım rollingim var hadi uzatma şimdi daha dün 20 lira için herkese gönül koyan adamsın biliyoruz seni böyle su üstüne cıkamassın
Bence kalk namaz kıl senin ihtiyacın varHasbinallah ve bil mekil miydi neydi şu sabır çekerken söylenen dua çok ihtiyacım var şu an
Reıs ben yazdım ozelden de burdanda konu baska yerlere gıttıTmm konuyu kapatalım beyler @Bombeye73 gardaş sna gelecek olursak daha 2 ay bile olmadi foruma gelelin 2 ayda bu kadarbinsanla yuz goz oluyorsan sonun kotu senin. Ben iki yildir burdayim bu 2nci tartışmaya mudahil olusum.yollarimiz ayrılsın düzgün bi dille söylüyorum sana allaha emanet ol yolun acik olsun. @recebb gardasim sana gelecek olursak kimse sana hakaret edemez bu bir ıkincisi sen neyin ne olduğunu ben daha iyi biliyorsun kimin ne oldugunuda. Sen daima sana yakisani yap @erhanbey22 konu kapansin gardas, @Erosus kapatalim konuyu gardaşım.
Bu konu icin neden haksiz olucam kardesim. Ilk yorumumu okudunmu sen benim ? Bi oku o yorumuma kim ne alinti yapmis bide onu oku. Sonra erhanin recebe yazdigini oku.@Bombeye73 sadece bu konu icin konusuyorum haksizsin. Destek icin yorum yaptigin kisi bile seni desteklemiyo.