- 1,150
- 181
- 63
mersin merkez. mezitli yakın 5dk
Has develilerde çalıştım 1 yıl 2.çevre yolu restoronttamersin merkez. mezitli yakın 5dk
şimdi tüm mersinde şubeleri varHas develilerde çalıştım 1 yıl 2.çevre yolu restorontta
Evet sahibi antepli deli gibi para kazanıyorlar darphane gibişimdi tüm mersinde şubeleri var
Resim yapmşz diken üyeantalya mersin adana antep iyi sıralanmısız
Pozcuda da yien cevreyolunda travesti bicaklamasti beni . Daha dogrusu kirik bira sisesiyle tekme tokat girdi . Sirtimi belimi bacagimi kan icinde birakti. Yanmda bi tane arkds vardi kiz. Beni brakti gitti mk yere serildim bayilmis numarasi yaptm . Busefer yuzume tekme ata ata ne kas ne goz birakmisti. Basedemedim vallaHas develilerde çalıştım 1 yıl 2.çevre yolu restorontta
Hoşgeldin gardasResim yapmşz diken üye
öyle kanka deveye diken biliyosunResim yapmşz diken üye
Temiz olmusPozcuda da yien cevreyolunda travesti bicaklamasti beni . Daha dogrusu kirik bira sisesiyle tekme tokat girdi . Sirtimi belimi bacagimi kan icinde birakti. Yanmda bi tane arkds vardi kiz. Beni brakti gitti mk yere serildim bayilmis numarasi yaptm . Busefer yuzume tekme ata ata ne kas ne goz birakmisti. Basedemedim valla
bahsettigin postanenin oralardır. üst geçit vs var. travesti cansu muPozcuda da yien cevreyolunda travesti bicaklamasti beni . Daha dogrusu kirik bira sisesiyle tekme tokat girdi . Sirtimi belimi bacagimi kan icinde birakti. Yanmda bi tane arkds vardi kiz. Beni brakti gitti mk yere serildim bayilmis numarasi yaptm . Busefer yuzume tekme ata ata ne kas ne goz birakmisti. Basedemedim valla
Travesti felan isimlerinide biliyorlar hele helebahsettigin postanenin oralardır. üst geçit vs var. travesti cansu mu
maraş eksikHeh şeytan üçgeni antep adana mersin ayvan eyvah..
Salih usta varya tantunici oraya yakin bi yerdi gece 1 sulari. Yanmdski kiza bisey dedim oda ustune alindi . Ulan hakikaten hayvan gibiydi. Indiremedim bi turlu. Dovdu ustune bira sisesini kirdi onla girdi. Yanmdski kizda gercek dostmus saolsun arkasina bile bakmadan kacmis. Taksiciler kurtardi benibahsettigin postanenin oralardır. üst geçit vs var. travesti cansu mu
H.geldin gardasimmaraş eksik
H.gedlinS.a Hatay'ı unutmuşsunuz galiba onu da ben tamamlayayım
S.a Hatay'ı unutmuşsunuz galiba onu da ben tamamlayayım
Ho.geldiniz simdi harita tamamlandi istemaraş eksik
eski salih usta ise kushimato sokağı yenisi ise dershaneler sokağı. taksici var ise muhtemelen kushi köşede akbank varmıSalih usta varya tantunici oraya yakin bi yerdi gece 1 sulari. Yanmdski kiza bisey dedim oda ustune alindi . Ulan hakikaten hayvan gibiydi. Indiremedim bi turlu. Dovdu ustune bira sisesini kirdi onla girdi. Yanmdski kizda gercek dostmus saolsun arkasina bile bakmadan kacmis. Taksiciler kurtardi beni