biz barışla 2 gündür sigara pakedi bile görmedik nefisimiz deliriyorAz önce doluydu hacı da para yoktu bı nefis koreltip geldim
biz barışla 2 gündür sigara pakedi bile görmedik nefisimiz deliriyorAz önce doluydu hacı da para yoktu bı nefis koreltip geldim
Tırnaklarım uzamış allahtan , midemi bastırmamda yardımcı oluyor.biz barışla 2 gündür sigara pakedi bile görmedik nefisimiz deliriyor
herkes bitik kanka yapcak bi şey yokUlan 10 kişiyiz belkide 20 lira sigara pa4mrasi çıkaramıyorsak erhana bizden bi bok olmaz bizzat da herkes üstüne alınsın direk ve net söylüyorum bn dâhil.
Yüreğin yeter seninUlan 10 kişiyiz belkide 20 lira sigara pa4mrasi çıkaramıyorsak erhana bizden bi bok olmaz bizzat da herkes üstüne alınsın direk ve net söylüyorum bn dâhil.
satmıyo reisDemin getir uygulasindan 50 TL Lik cips aldım soyleseydiniz sigara da alırdık sigara satiyormu getir
50 liralık cips nedir reis ya aşmışsın senDemin getir uygulasindan 50 TL Lik cips aldım soyleseydiniz sigara da alırdık sigara satiyormu getir
La gardaşım çok kızıyorum, duzensiz hayatımıza yanlışlarımıza, ne olursa olsun bi köşeye üç kuruş para atmadigimiza nerde hata yapıyoruz bilmiyorumki ŞEREFİMIZLE DURUST yasadigimiz icinmi zararimiz sadece kendimize olduğu icinmi nerde??Yüreğin yeter senin
para yok burdakilerde kim yapacak rollingi sen miRolling mi yapsak
Aynı durumdayız akBende yatamadim mk. 2saattir kivraniyom yatakta Benim canim sizinkinden daha skkın bendede tütün var ama açliktan olecem ulan ne gunlere kaldik ya
Sen ben erhan şu an üçümüzde sefilizBende yatamadim mk. 2saattir kivraniyom yatakta Benim canim sizinkinden daha skkın bendede tütün var ama açliktan olecem ulan ne gunlere kaldik ya
ulan ne güldüm ya herkes beter olmusAynı durumdayız ak
Kardeşim benim hesapta 11.400 TL var çocuğum olacak biriktiriyorum birazda nefis meselesi kendini kontrol edeceksinLa gardaşım çok kızıyorum, duzensiz hayatımıza yanlışlarımıza, ne olursa olsun bi köşeye üç kuruş para atmadigimiza nerde hata yapıyoruz bilmiyorumki ŞEREFİMIZLE DURUST yasadigimiz icinmi zararimiz sadece kendimize olduğu icinmi nerde??
Kesinlikle her kelimesi doğru bi anlatım olmuş dostumLa gardaşım çok kızıyorum, duzensiz hayatımıza yanlışlarımıza, ne olursa olsun bi köşeye üç kuruş para atmadigimiza nerde hata yapıyoruz bilmiyorumki ŞEREFİMIZLE DURUST yasadigimiz icinmi zararimiz sadece kendimize olduğu icinmi nerde??
Hesaptan bir 50 sallariz bülten de pok gibipara yok burdakilerde kim yapacak rollingi sen mi
Valla benim psikolojik sıkınti var yemekyiyemiyorum bariş kafayi yicem yeminle. 3gundur corba iciyorum su bardaginda aklimi oynatacam vallaSen ben erhan şu an üçümüzde sefiliz