- 6,720
- 2,433
- 113
Seni takibe alıyorum bundan sonra bizimlesin bremenBenimde paraları toplamak için elektrikli süpürge getiren pembe
FERHATLAR VE KÜPEKLER GİREMEZ
Seni takibe alıyorum bundan sonra bizimlesin bremenBenimde paraları toplamak için elektrikli süpürge getiren pembe
FERHATLAR VE KÜPEKLER GİREMEZ
Sağol dostSeni takibe alıyorum bundan sonra bizimlesin bremen
gardaş kusura bakma seninle tanışamadık bi türlü görüyosun demi olanları şaka gibi..Bu saatte size yapılacak en iyi şeyi söylüyorum.
UYUYUN.
Erhan bırak bu ayaklarıuza sen şuan küfredeyim diye üstüme oynuyorsun ama ben sana ne şekil cevap verip kıvrandıracağımı çk iyi biliyorum biz senin gibi 10liracı değiliz kimden ne istediysekte karsılıgı olmustur ki 2 3 kişi dısında kimseden bi şey istemedim onlarda benım samimi olduklarım lafını bile yapmadılar ben seni patlatıcam bi gün iyi izle yazdım buraya
Problem değil dostum tanışırızgardaş kusura bakma seninle tanışamadık bi türlü görüyosun demi olanları şaka gibi..
Her konuda 10 numarasınSağol dost
Bana bak şeref namus varsa sende birdaha konuya yazmazsın!!!!Herkes kuyruklarını gösterdi fazla hasar yok iyi bu ama ben öyle bi yara bırakmak istemedim kendi kendinize bunu yapmişsiniz yazık etmişsiniz.
Lan olm bi siktir git artık be yeter 10 kişiyiz şurda 9 umuz git sus artık diyo bu nedir ya siktir gitttttttttttttErhan bırak bu ayakları
Senin durum daha da vahimBende ingilizce konusabiliyorum ama yazamiyorum
Atana rahmet, aynen öyle bee gardaş ağaProblem değil dostum tanışırız
Sonuçta hayvanlar koklasa koklasa insanlar konuşa konuşa
Ama görüyorum ki bazilari konuşmaktan da anlamıyor
Bim den alışveriş yapiyo yuzde 99 herseyin ucuz ve kalitelisini biliyo adamHer konuda 10 numarasın
1: en ucuz sigara sorma
2: 2 lira atılcak site öğrenme
3: harika hikayeler hemde orijinal
Daha ne olsun
Dayanamadım artık banlanırsam rica eder misin veteranız biz araya girersin artık ha hasanımBeyler napalim biliyormusniz cok ciddiyim topluca engelliyelim valla bak . Katilan vsrmi ? Baska turlu olmicsk cunku susmuyo adam
O banlnacsk siz degil merak etmeyinDayanamadım artık banlanırsam rica eder misin veteranız biz araya girersin artık ha hasanım
baskan uyanır kitler birazdan konuyu zaten yarında bi yazı paylasılır insan olan anlar hayvanlarada biz mamasını verir sustururuzDayanamadım artık banlanırsam rica eder misin veteranız biz araya girersin artık ha hasanım