- 3,355
- 1,511
- 113
Çok kardeşim var 25 yaşında kardeşkaç tane 25 yaşında kardeşin var aslanım boş falan hayırdır ?
Çok kardeşim var 25 yaşında kardeşkaç tane 25 yaşında kardeşin var aslanım boş falan hayırdır ?
daha önce oldumu sana başkanAlırsın kardeşim git işte 10 bin olarak verirler başıma geldi aynısı
Bişey olmaz git işte kardeşim ben aldım bi defaburda degildim köye gitmiştim o yüzden gelemedim istanbula 1 hafta geçti
Kaç gün sonra aldım baskanBişey olmaz git işte kardeşim ben aldım bi defa
Aynen bi defa şehir defçgiştirdim dedim eğitime gelemeyeceğim filan dddim aldım bi defadaha önce oldumu sana başkan
evrak felan vermedim zaten diyemezler eğitimin var diyeAynen bi defa şehir defçgiştirdim dedim eğitime gelemeyeceğim filan dddim aldım bi defa
öyle yapacam en kötü 2 alsınlar 9 u iade etsinlerdostum insafları varsa gidip uygun bir dille konuş en kötü 1 - 2 k bırakayım çok sıkıştım benim hatam ama memlekete gitmem gerekti ailevi sağlık problemi oldu yardımcı olabilirmisiniz de güzel bir dille belki olurlar kursa falan gitmemişsin
Bilgisayara kayıt filan yaptılarmı seni pekiievrak felan vermedim zaten diyemezler eğitimin var diye
bir tane daha olsun istiyorsun galiba uza kopuk benden bulma belanıÇok kardeşim var 25 yaşında kardeş
devletten ikametgah sabıka kaydı çıkardı o kadarBilgisayara kayıt filan yaptılarmı seni pekii
Pisbir tane daha olsun istiyorsun galiba uza kopuk benden bulma belanı
Sen belanı Allah'tan bul kardeşbir tane daha olsun istiyorsun galiba uza kopuk benden bulma belanı
Evetaynı gün içinde verirmi acaba
Tamam kardeşim ben yarın gidiyim aliyim