- 7,879
- 4,842
- 113
Yaw o değil de hala udinese maçını bitiremedim kafamda 7li kombinede tek maçtan yattık o da udinese maçı 1,5 üst böyle şansınSilivri'de yaşamak daha mantıklı şu durumda...
Yaw o değil de hala udinese maçını bitiremedim kafamda 7li kombinede tek maçtan yattık o da udinese maçı 1,5 üst böyle şansınSilivri'de yaşamak daha mantıklı şu durumda...
Aga unutman lazım tek maçtan yatınca sıkıntı 7/24 düşünüyon kafa yapıyo en sonYaw o değil de hala udinese maçını bitiremedim kafamda 7li kombinede tek maçtan yattık o da udinese maçı 1,5 üst böyle şansın
20 oranlık kupon kanka. bu günlük durdum zaten. yoksa oraya takılıp elde avuçta ne varsa götürecek.Aga unutman lazım tek maçtan yatınca sıkıntı 7/24 düşünüyon kafa yapıyo en son
Dostum dediklerinde sapla samanı karıştırmışsın. 15 Temmuzda sokağa dökülenlerden biri de bendim. Ama niyet bunları kurtarmak değil millete vatana karşı ayaklanma yapanlara dur demekti. Dediğin diğer şeylere katılıyorum ama 15 Temmuz olayını yanlış değerlendirmişsin.Abi madem hepiniz istemediniz bunlara bu yetkiyi verenler kimler o zmn yurtdışından mi oy attılar bu adamlara yine bizim milletimiz attı ama bakıyorum kimse üstüne almıyor 15 temmuzda nasil sokaga döküldü memleket bunları kurtarmak için yine aynı şekilde hiç bisey yapmaya sokağa dökülmeye gerek yok sadece 2 gün kimse aracına arabasına anahtar takmadın 2 gun kontak kapatsın bakın herşey nadil değişiyor. Yanı bunlara başa getiren bu milletimiz getirdigi gibi oradan yine bizim milletimiz indirecektir.
Aman aman şans döndürmeye çalışmamak lazım o kendisi döner bak ben de dün 13 oran ve 15 oran tutturdum, bugün 1.30dan yattım20 oranlık kupon kanka. bu günlük durdum zaten. yoksa oraya takılıp elde avuçta ne varsa götürecek.
Nukreel santrelin olmadigi için.neyle üreticen komurunde az.petrolunde yok.5 tane nukreel saanral kursak ancak.o zamanda yine ayaklanacak muhaliflerİran'dan gaz akışının tekrar başladığı haberlerini yalanlayan kaynaklar, "başlasa bile sembolik düzeyde" dedi. BOTAŞ'ın doğalgaz kısıtlamasının ardından TEİAŞ elektrik kesintilerine gideceğini duyurdu. Organize sanayi bölgelerinde bu hafta 72 saatlik kesintiler olacak.
Türkiye'de kaç tane doğalgaz santrali var?
Türkiye'de bulunan Doğalgaz Santrallerinin toplam kurulu gücü 25.728 MW'dır.
...
Doğalgaz Santralleri.
Kayıtlı Santral Sayısı : 197
DTS Kurulu Güç : 25.728 MWe Kayıtlı: 24.997 MWe
Kurulu Güce Oranı : % 26,36
Yıllık Elektrik Üretimi : ~ 116.349 GWh
Şimdi elektrikti gazdı vs anlamam etmem ama doğalgazı olmayan bir ülkede niye doğalgazla elektrik üreten 197 santral var, cahilliğimi giderirse bu işleri bilen biri iyi olur. Teşekkürler...
Yarın öbürgün israil-abd-iran savaşı çıkınca gazı geçtim, elektriktende olucaz m...
aynen beklemeye geçtim kanka. sakinleşince devam ederim.Aman aman şans döndürmeye çalışmamak lazım o kendisi döner bak ben de dün 13 oran ve 15 oran tutturdum, bugün 1.30dan yattım
Burger king de onunKonu hakkında senin gibi pek bilgi sahibi değilim. Ama bu spor yorumcusu dediğin adamın normalde zaten zengin biri olduğunu, spor ve spor yorumculuğu işini hobi olarak yaptığını biliyorum dostum
Bu adam spor yorumculuğunu hobi olarak yapıyor zaten adam aileden zengin bir çok alanda iş yapıyorEk olarak bu spor yorumcusu bu kadar parayı nasıl kazanıpta elektrik santarali açmış
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/omer-urundul-elektrikci-oluyor-15822503
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2011/06/15/omer-urundul-enerjiye-dogalgaz-santraliyle-girdi