- 1,119
- 442
- 83
zarar yazdı mı kanka
Biri bana bunun mantığını açıklasın kasayı 200 yaptıktan sonra 50₺ yatırıp 200 çekiliyorken neden o 50₺ için şart koyarsınız ki amk kim yazıyor bu kuralları nasıl bir kafa buEvet beyler şartlar söylemiş ... Freespinler ve kazançları sadece pragmatic play sağlayıcı da geçerli bakiye 200 olduktan sonra 50 yatırım yatırımı yine aynı saglayicida bir katı çevirdikten sonra min.max. yatırım ve anapara kazancı dahil çekim 200 TL şartlar sağlandı çekim verildi
Bu kod geçerli değildir diyor2600 oldu bakiye 200ü çekmesi çok üzücü beyler 😂
Valla dost ben elciyim söyleneni size ilettim mantık aramadım askerlik gibi düşünBiri bana bunun mantığını açıklasın kasayı 200 yaptıktan sonra 50₺ yatırıp 200 çekiliyorken neden o 50₺ için şart koyarsınız ki amk kim yazıyor bu kuralları nasıl bir kafa bu
Kaybedene kadar oyna2600 oldu bakiye 200ü çekmesi çok üzücü beyler 😂
Kod ben alana kadar geçerliydi dost herkes almıştır diye bende aldımBu kod geçerli değildir diyor
niye mallar diyorsun dost adamlar kıyak yapmış işte.Yatırım yapmadan öylesine çekim verdim ödedi mallar
Dost adresim aynı 🤣🤣dostlar ben freespini kazancını 900 küsür tl yaptım dedim zaten bunu ödeme şansları yoktur o yüzden bonanza da 200e kadar düşürdüm bakiyeyi tam 200 bıraktım daha sonra yatırım yapmadan 200 çekim verdim ve şaka gibi ama ödendi : )
gelsin cezalar
dostum herkes direkt çekmiş sadece sen yatırım yaptın sanırımEvetl beyler mutlu son 17 dakikada ödedi site herkese bol şanslar
sen kimsin doç tanıyamadım. bugün ballıyım yahuDost adresim aynı 🤣🤣