Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Elexusbet 10 TL Yatırımsız ( 20:00 - 24:00 arası )

nakre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
799
133
43
24,00 dan sonra işlem sırası bittı olacak :D

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
Çekimi verdik bakalım geçecek mi ? yada ne kadar sürecek göreceğiz

elexss.JPG

mehmeth10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
902
371
63
BÖYLE ŞANSIN BÖYLE KADERİN BÖYLE HAYATIN BÖYLE DÜZENİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. HAYATIM EN TERS ŞEKİLDE UÇURUMA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR BUGÜN BİRSÜRÜ FIRSAT KAÇIRDIM İŞİM DOLAYISIYLA. ALLAHKAHRETSİN.....SİNİRLERİM ALT ÜSTTTT ÇOCUK GİBİ AĞLIYCAM ULAN

nakre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
799
133
43
BÖYLE ŞANSIN BÖYLE KADERİN BÖYLE HAYATIN BÖYLE DÜZENİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. HAYATIM EN TERS ŞEKİLDE UÇURUMA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR BUGÜN BİRSÜRÜ FIRSAT KAÇIRDIM İŞİM DOLAYISIYLA. ALLAHKAHRETSİN.....SİNİRLERİM ALT ÜSTTTT ÇOCUK GİBİ AĞLIYCAM ULAN
+++ bende aga hersey ters yasamak ıcın yasıyoruz hıc bı syden tat alamaz olduk

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
çekimi reddettiler bakalım ne bahane sürecekler öne

nakre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
799
133
43
Bize daha bonus yatmadı mıllet cekım yapmıs :(

mehmeth10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
902
371
63
Bize daha bonus yatmadı mıllet cekım yapmıs :(
astekbetin twitter etkinliğinde 100 kişiye 20 veriyordu. 300 kişi katıldı. 4 tane hesapla katıldım hiçbirinde çıkmadım az önce şahit oldum onada. sinirden kahkaha atıcam ahhaahhahaahah. para lazım olur 5 lira bonus bulamam lazım olmaz 10 bin liram olur. böyle işin adaletini s

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,051
4,203
113
astekbetin twitter etkinliğinde 100 kişiye 20 veriyordu. 300 kişi katıldı. 4 tane hesapla katıldım hiçbirinde çıkmadım az önce şahit oldum onada. sinirden kahkaha atıcam ahhaahhahaahah. para lazım olur 5 lira bonus bulamam lazım olmaz 10 bin liram olur. böyle işin adaletini s
adaletten bahsediyor 4 tane farklı hesap katıldım diyon bu ne yaban çelişki haci