- 799
- 133
- 43
24,00 dan sonra işlem sırası bittı olacak
Havale ile mi crkim verdin
kardeşim ben çektim bakalım nolacak görücezHavale ile çekemez miyiz
evet ekran resmi attım ya ödeme yöntemi havale diyo eğer burada öderse bugun havadan 350 kazanmış olcamHavale ile mi crkim verdin
Tebrik ederim bir arkadas sadece papara dedi o yuzden sordumevet ekran resmi attım ya ödeme yöntemi havale diyo eğer burada öderse bugun havadan 350 kazanmış olcam
sağol kardeşim bende papara yok mecbur havale çektim gönderirlerse gönderirler göndermezlerse de napim sadece vaktimi boşa harcamış olurum ne diyim ...Tebrik ederim bir arkadas sadece papara dedi o yuzden sordum
Aynen bendede papara yok bonusun yullenmesini bekliyorumsağol kardeşim bende papara yok mecbur havale çektim gönderirlerse gönderirler göndermezlerse de napim sadece vaktimi boşa harcamış olurum ne diyim ...
+++ bende aga hersey ters yasamak ıcın yasıyoruz hıc bı syden tat alamaz oldukBÖYLE ŞANSIN BÖYLE KADERİN BÖYLE HAYATIN BÖYLE DÜZENİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. HAYATIM EN TERS ŞEKİLDE UÇURUMA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR BUGÜN BİRSÜRÜ FIRSAT KAÇIRDIM İŞİM DOLAYISIYLA. ALLAHKAHRETSİN.....SİNİRLERİM ALT ÜSTTTT ÇOCUK GİBİ AĞLIYCAM ULAN
Havale ile crkim yok illaki papara diyorçekimi reddettiler bakalım ne bahane sürecekler öne
papara yok telefon numarası güncellemesini bi türlü yapmadılar giremiyorum paparayaHavale ile crkim yok illaki papara diyor
Bende de aynı sıkıntıpapara yok telefon numarası güncellemesini bi türlü yapmadılar giremiyorum paparaya
canlıya bi bağlanıp sorcam bakalım ne olacak görecez :'( ama hiç umudum yok açıkçasıBende de aynı sıkıntı
astekbetin twitter etkinliğinde 100 kişiye 20 veriyordu. 300 kişi katıldı. 4 tane hesapla katıldım hiçbirinde çıkmadım az önce şahit oldum onada. sinirden kahkaha atıcam ahhaahhahaahah. para lazım olur 5 lira bonus bulamam lazım olmaz 10 bin liram olur. böyle işin adaletini sBize daha bonus yatmadı mıllet cekım yapmıs
adaletten bahsediyor 4 tane farklı hesap katıldım diyon bu ne yaban çelişki haciastekbetin twitter etkinliğinde 100 kişiye 20 veriyordu. 300 kişi katıldı. 4 tane hesapla katıldım hiçbirinde çıkmadım az önce şahit oldum onada. sinirden kahkaha atıcam ahhaahhahaahah. para lazım olur 5 lira bonus bulamam lazım olmaz 10 bin liram olur. böyle işin adaletini s