bunun tekrarını kimden isticem napcam görünmüyo replaydaHayır hiç denemedim zaten ben öyle pek yüksek betden oynamam
bunun tekrarını kimden isticem napcam görünmüyo replaydaHayır hiç denemedim zaten ben öyle pek yüksek betden oynamam
10 senedir forumda intihar edeni görmedim demiştin enişte o gün bugün galibaAbartma sende @Fterim1905 gel dost bi sakinleştir dostumuzu @Lawlss işler açıldı bol şans 🤣
Oyun geçmişinde vardır dostum olmaması imkansız yaniçıkmıyor tekrsri baktım yok gözükmüyor
500 atıp tekde 500 lukde cevirmisligim var1k yükleyip 100 den cevırıyor diyorlar
Aradık amcaoğlu mezarcı bakalım gerekeni yapacağız10 senedir forumda intihar edeni görmedim demiştin enişte o gün bugün galiba
Tamamen pragmaticin kahpe yazılımcılarından kaynaklı bir durum en azından 10-20k ödemesi gerekirdi.Ama dediğim gibi bizzat böyle algoritma oluşturmuşlar ki sen kafayı yiyesin diye.En az 500 kere balık oyununda bonus oynamışımdır 13-14x den aşağı ödemesini görmedim hiçya abi gözümün önünden 30k 20k 15k lık balıklar bomboş gidiyodu ben nedeicem bilmiyom
Tamam kardeşim abartma sende bilmeyende milyonlar ev araba parası kaçırdın sanacak 100 k nedirki 3,4 ay çalışır kazanırsınya abi gözümün önünden 30k 20k 15k lık balıklar bomboş gidiyodu ben nedeicem bilmiyom
imkansız değil bildiğim kadarıyla 10x'in altındaki oyunların video kaydı olmuyor sadece yazıyla gösterebilirOyun geçmişinde vardır dostum olmaması imkansız yani
Satın almalilrda çok denk geldi banaTamamen pragmaticin kahpe yazılımcılarından kaynaklı bir durum en azından 10-20k ödemesi gerekirdi.Ama dediğim gibi bizzat böyle algoritma oluşturmuşlar ki sen kafayı yiyesin diye.En az 500 kere balık oyununda bonus oynamışımdır 13-14x den aşağı ödemesini görmedim hiç
10x kazanamadığın için gözükmüyor dostbaktım görünmüyor görünmüyor allah kahreteun allah pragnaticin sahibinin yuvasını yıksın inşallah Ekli dosyayı görüntüle 554784Ekli dosyayı görüntüle 554784
Bu oyunlar bakiyeye göre veriyo para bak o bakıye 50 bin olsa 1000 den girse verirdi para500 atıp tekde 500 lukde cevirmisligim var
KatılıyorumBu oyunlar bakiyeye göre veriyo para bak o bakıye 50 bin olsa 1000 den girse verirdi para
Mezar taşı ve kefen fiyatı nedir enişte kampanya var miAradık amcaoğlu mezarcı bakalım gerekeni yapacağız
Sende bir tur at hacı hakettin bu hafta 😄Mezar taşı ve kefen fiyatı nedir enişte kampanya var mi