- 1,167
- 505
- 113
Yarin üstüne alinmis bi telefin hatti yada biseylerle gözlerini acarsin gecmis olsun1.5 saati geçti benim şimdi canlıya baglandım işlem sırasında diyor
Yarin üstüne alinmis bi telefin hatti yada biseylerle gözlerini acarsin gecmis olsun1.5 saati geçti benim şimdi canlıya baglandım işlem sırasında diyor
Bende yeni bağlandım banada aynısını dedi1.5 saati geçti benim şimdi canlıya baglandım işlem sırasında diyor
Kardeş bu nasıl üslup sen çekemedimn diye şimdi buna mı hat açılacak seninde olmuştur yada olacaktır ihtiyacın olmadan bilemezsin sonuçta..Yarin üstüne alinmis bi telefin hatti yada biseylerle gözlerini acarsin gecmis olsun
Bende öylesine yaptım kazandı belki yalan gelir cebimde 2 tl vardı şans bu sonuçtaKardeş bu nasıl üslup sen çekemedimn diye şimdi buna mı hat açılacak seninde olmuştur yada olacaktır ihtiyacın olmadan bilemezsin sonuçta..
Ustune hat alinirsa e devletden gorur bunuYarin üstüne alinmis bi telefin hatti yada biseylerle gözlerini acarsin gecmis olsun
Bırak ben düşüneyim orasınıYarin üstüne alinmis bi telefin hatti yada biseylerle gözlerini acarsin gecmis olsun
Tabi sen düşün dostum iyi gecelerBırak ben düşüneyim orasını
Ee yani mantikenn uyardim sadeceUstune hat alinirsa e devletden gorur bunu
Mantiksa adina hat acilirsa arayip.kapattirir problem olmaz o kardesEe yani mantikenn uyardim sadece
tamam bir akıllı sensin aynen. Adına yapılan işlem e devlette görünür aslanım ayrıca mahkemelik bir durumda imza karşılaştırması yapılır. hadi uyu senEe yani mantikenn uyardim sadece
yürü lan boş yapıp burda millete laf salatası yapma, uza hadiLan gevsek sen ne atarlaniyon hemen aslanim falan hayirdir oglum sana laan cocuk
Dostum benlik bi sorun yok ortada 2 3 kisi birden sallamaya basladilar adamla konusuyoruzAz onceden beri konuyu okuyorumda yoktan var ettiniz tartışmayı helal olsun valla
Yarın sabah gelir dostum takılma sen bu boş insanaBırak ben düşüneyim orasını
aynen koçum sen 10k 20k oynayan elemansınUlan pezevenk ben bu tarz sitelerden bonus alir miyim amk
Dostum benlik bi sorun yok ortada 2 3 kisi birden sallamaya basladilar adamla konusuyoruz
hala uzatiyorsunuz kankalar birakin isteyen istediğini atsin adamda kötü niyetinden uyarmamis sadece üslubu yanlis o kadardenyo gelmiş burda laf atıyor ortaya. Sanane milletin belge göndermesinden angut işte