Kardeşim sen şimdi buradaki dostları aydınlattın mı zannediyorsun ne site linki var ne icerigi var vallaha cok zahmet olmus sana yaYatırım yartsız
Zorla üye ol demiyo bilader kimse sanaKardeşim sen şimdi buradaki dostları aydınlattın mı zannediyorsun ne site linki var ne icerigi var vallaha cok zahmet olmus sana ya
Google diye bişey var parmakların tutuyorsa googleye yaz girKardeşim sen şimdi buradaki dostları aydınlattın mı zannediyorsun ne site linki var ne icerigi var vallaha cok zahmet olmus sana ya
Güzel kardeşim sen konuyu acmayı bilmiyorsun herhalde site linki yok bonusun içeriği yok bide ergen gibi üste çıkıyorsun neyse bol şans sanaZorla üye ol demiyo bilader kimse sana
Davet falan mı ettiler reisGoogle diye bişey var parmakların tutuyorsa googleye yaz gir
@Daimon reisim konu böyleGoogle diye bişey var parmakların tutuyorsa googleye yaz gir
Ya şimdi birsey dycrm uzatma kardeş tamam bak işineGoogle diye bişey var parmakların tutuyorsa googleye yaz gir
dostum bonus konusu açıyorsun güzel birşeyGoogle diye bişey var parmakların tutuyorsa googleye yaz gir
Reklamda gördümDavet falan mı ettiler reis
O zaman konu açma bu nasıl bir düşünce site linkini ve bonus kuralını yazarsın haklı olmaya çalışmanda ayrı olay🤣Google diye bişey var parmakların tutuyorsa googleye yaz gir
dostum bonus konusu açıyorsun güzel birşey
ama daha sakin cevaplar vermek daha güzel olmaz mı
detayları ve içeriğini yazmamışsın, bu şekilde konu açılımı doğru değildir
bilgilendirmişsin bunun adına teşekkürler
ama daha nazik bir üslub ile konuşursak daha sağlıklı olacaktır
iyi forumlar dilerim
Reis aynı naziklikle yorum attım 1000 ah işittik yerinde söze ne kelam bol şanslar reisdostum bonus konusu açıyorsun güzel birşey
iyi forumlar dilerim
Kusura bakmayın elimden bu kadar geldi daha yeni konu açmayı öğreniyorumdostum bonus konusu açıyorsun güzel birşey
iyi forumlar dilerim
Eline Saglık kardeşimhttps://m.elitroyal385.com/tr/ site linki telegram takip edip ekran görüntüsünü canlı desteğe gönderin ekleniyor
Dost sorun digil senin boş yere yükselmen elit degil neyse eline Saglık genedeKusura bakmayın elimden bu kadar geldi daha yeni konu açmayı öğreniyorum
Rizenin neresindenYatırım yartsız
Dost bir ekran görüntüsü atabilir misin telegramdan banlıyız
PazarRizenin neresinden