Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Elmabet

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Bosa kaydoldm vermeyeck bunlar daha bonusu veremiyor parayimi yatrcak

Zaferduru

Üye
Yeni Üye
28
4
8
20 dakika önce yeğenim 10 lira çevrim/yatırım şartsız bonusu almış, önce şartları olan bi bonus sunulmuş ama Onur beyin yaptığı paylaşımın ekran görüntüsünü yollayınca "yatırım ve çevrim şartsız" eklemişler..
Skoru bilirse ayrıca yine ekleme yapılacakmış, hoş bi jest olmuş bence..

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Bonus filan verilmiyor bosa uye olmayin

majestica01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
29
28
ben aldım ama 3 lıradan fazla bır kupon yapamadım max 3 basabıldım sacma sapan bır altyapısı var

aiplaeso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
949
327
63
Dün siteyi dolandirma girisimin olmuş dekont istemiş site dekont atamam demişsin numaranı istemişler aramak için dilsizim demissin dalga geçer gibi ?
dalgamı geçiyon ? adam gibi öğrende gel aptal herif. ne aramasında bahsediyorsun? 3 screen shot 1 dekont attım hıyar!

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Ben dün 5 almıştım bugün 10 aldım çevrim şartı var mı bunun?

Onurakn

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
3
8
Arkadaşlar çevrimi 15 kati 1.75 x 1.75 miktar 10 tl yatırım şartı yok çekim limiti 250 tl alamayanlar alsin hemen

polat2135

Yeni üye
Yeni Üye
3
0
1
ilk kez mesaj yazıyorum ben böyle saygısız bi site görmedim dün bonus için kullanıcı adımı yazdım 1 saat içinde eklenecek dendi kusura bakmayın dediler kesin yatar bi sorun olmaz dediler 00:00 dan önceydi bu snra canlı desteğe bağlandık bitti bonus diyip direk konuşmayı bitirdi

Onurakn

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
3
8
ilk kez mesaj yazıyorum ben böyle saygısız bi site görmedim dün bonus için kullanıcı adımı yazdım 1 saat içinde eklenecek dendi kusura bakmayın dediler kesin yatar bi sorun olmaz dediler 00:00 dan önceydi bu snra canlı desteğe bağlandık bitti bonus diyip direk konuşmayı bitirdi
Alamadin mi kardeşim sen?

Onurakn

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
3
8
Bonus sona ermiştir katılım için herkese teşekkürler