- 6,283
- 6,481
- 113
15 bini kumarla odemeye calisiyosan yilbasina kadar 150 bin borcun hayirli olsunhayırlı olsun dost bir 15000 tl para bulabilsem bende aynı paylaşımı yapıp kaçacağım bu kumar işinden
15 bini kumarla odemeye calisiyosan yilbasina kadar 150 bin borcun hayirli olsunhayırlı olsun dost bir 15000 tl para bulabilsem bende aynı paylaşımı yapıp kaçacağım bu kumar işinden
15 bin borç ise daha yolun başındasin hiç kumlarla ödemeye kalkma bırak gel Ankara'da isen ben sana ek iş paslayim 15 günde odehayırlı olsun dost bir 15000 tl para bulabilsem bende aynı paylaşımı yapıp kaçacağım bu kumar işinden
@asiruh06 ankarada dost olmazsa ona yardımcı ol gariban15 bin borç ise daha yolun başındasin hiç kumlarla ödemeye kalkma bırak gel Ankara'da isen ben sana ek iş paslayim 15 günde ode
Evet biliyorum onu taşıma işi var günlük bin lira hakkıyla yapacak varsa yardımcı olurum@asiruh06 ankarada dost olmazsa ona yardımcı ol gariban
Wow süper para dost Balıkesire de bir el atsana canım benim ek ise çok ihtiyacım varEvet biliyorum onu taşıma işi var günlük bin lira hakkıyla yapacak varsa yardımcı olurum
Gardasim çapımız Ankara'ya anca yetiyor ama olursa aklımdasınWow süper para dost Balıkesire de bir el atsana canım benim ek ise çok ihtiyacım var
Aslan gardasimGardasim çapımız Ankara'ya anca yetiyor ama olursa aklımdasın
Ustalığı Polatlı da yaptım dostGardasim çapımız Ankara'ya anca yetiyor ama olursa aklımdasın
Memleketin her yeri bizim tüm Türkiye topçu gardasimUstalığı Polatlı da yaptım dost
Mülteci taşımaKeskinli ne taşıması dostum bu ev eşyasımı
Yok kardeşim film seti dekor eşyalarıKeskinli ne taşıması dostum bu ev eşyasımı
La 15 bin icin kumarmi oynanir yapmayin boyle seyler yahayırlı olsun dost bir 15000 tl para bulabilsem bende aynı paylaşımı yapıp kaçacağım bu kumar işinden
Bizde öyle bu hale gelmedik mi .La 15 bin icin kumarmi oynanir yapmayin boyle seyler ya
Ben yaparım ankaradayımYok kardeşim film seti dekor eşyaları
Bunun 10 katına hemen razıyım 1 senede rahat rahat öder keyfime bakardimhayırlı olsun dost bir 15000 tl para bulabilsem bende aynı paylaşımı yapıp kaçacağım bu kumar işinden
Dm at dostumBen yaparım ankaradayım
Ne ara ankaraya gectin hergun farkli ildesinBen yaparım ankaradayım