- 87,191
- 66,575
- 113
Secim olsa ne olucak?emeklilik yasinin duseceginimi saniyorsun sen?o yas yukselir ama dusmez kardes emin ol.ayrica fazla beklentiye kapilma derim secim ile ilgili tarafin belli yine her zamanki tablo cikicak karsina.suya indirim yapicam diye her mitingde kendi parcalayan ve bykshr bldiye secimini kazaninca ilk is suya zam yapan sahtekari tum istanbul gordu 😁Aynen kral 65 yaşında mezarda emekli oluruz şu 2023 gelse keskede biran önce seçim olsa
Onca zamlardan sonra sadece bunu konuşmak ironi veya Körlük Din iman kitap diye milletin götünde para kalmadı Halen herkes İbb diyorSecim olsa ne olucak?emeklilik yasinin duseceginimi saniyorsun sen?o yas yukselir ama dusmez kardes emin ol.ayrica fazla beklentiye kapilma derim secim ile ilgili tarafin belli yine her zamanki tablo cikicak karsina.suya indirim yapicam diye her mitingde kendi parcalayan ve bykshr bldiye secimini kazaninca ilk is suya zam yapan sahtekari tum istanbul gordu 😁
Ben dine imana kitaba bakmam kardes.isleve bakarim yasim 38 az cok goruyorum neyin ne oldugunu.bence aramizdaki fark sabit oylu olmamak.he bu arada benim oyum hic sabit olmadi ama en buyuk oyunu istanbul b.b. oyumu veridigim partinin suya indirim yapicam diye bas bas bagirip secilincede ilk isi suya zam yapmak olunca 1 bardak soguk su ictim unutmam o gunu 😁 neyse abi ben bu siyaset islerini sevmiyorum en guzeli susmak.bu muhabbetler futbol muhabbeti gibi konus konus bitmez 😁Onca zamlardan sonra sadece bunu konuşmak ironi veya Körlük Din iman kitap diye milletin götünde para kalmadı Halen herkes İbb diyor
Ülkeyi soydular diyoruz ülkeyi
Ahada işde milletin geleceğini calan bu zihniyet kitap okumaz araştırma yapmaz bunlarq ver gazı din iman vatan diye yapsınlar seni başkanSecim olsa ne olucak?emeklilik yasinin duseceginimi saniyorsun sen?o yas yukselir ama dusmez kardes emin ol.ayrica fazla beklentiye kapilma derim secim ile ilgili tarafin belli yine her zamanki tablo cikicak karsina.suya indirim yapicam diye her mitingde kendi parcalayan ve bykshr bldiye secimini kazaninca ilk is suya zam yapan sahtekari tum istanbul gordu 😁