- 19,288
- 9,849
- 113
Emirim şarjımız bitecek neredesin
@ferdikadıoğlu @pirlo diyar @diyar727 nerdeEmirim bizi umutlandırdın tutar da dağıtmazsan çok üzülürüm gözlerinden öperim
olmazzssa giden 500tl olur dost buyuk hayaller risk ile baslar bol sansEkli dosyayı görüntüle 616002
cebimdeki bütün parayı attım büyük ihtimalle lost olabilir 500tlden 45kya kadar geldim hiç sanmıyorum 75k olucağını
Öyle olmaz tüm forumu etiketle reis
Bugün giriş yapmış utanmaz g.t
baskete yari kasayi atsaydin alt veya ust keske dost boyle risk alacagina umarim gelir uzmez .Ekli dosyayı görüntüle 616002
cebimdeki bütün parayı attım büyük ihtimalle lost olabilir 500tlden 45kya kadar geldim hiç sanmıyorum 75k olucağını
Kahvede 16 kişi oturuyor boşta şuan 25 kişiye 1000 dağıtım var diyipte üyede edemmiÖyle olmaz tüm forumu etiketle reis
OlurKahvede 16 kişi oturuyor boşta şuan 25 kişiye 1000 dağıtım var diyipte üyede edemmi
Tamam
Bunu ciddi mi demiş troll mü yapıyor. Troll değilse arkadaşın ciddi sağlık sorunu varkankalar bi maç daha yapıcam oda tutarsa 25 kişiye 1000tl dağıtıcam söz
Wınnn reis🤣
1 kupon daha yaptı 75 k bastı bozdurdu ama .dağıtım var dedi kaçtı ama✅ 🧐 👏 👏
Kaybettimi kanka yani1 kupon daha yaptı 75 k bastı bozdurdu ama .dağıtım var dedi kaçtı ama
Bozdurdu 115 k alıyordu o kuponda tuttu ama. Maks 60 k felan bozmuşturKaybettimi kanka yani