- 87,107
- 66,541
- 113
Reis konuda para konuşulması yasak istediği kişilere özelden ulaşabilir..1 kupon daha yaptı 75 k bastı bozdurdu ama .dağıtım var dedi kaçtı ama
Reis konuda para konuşulması yasak istediği kişilere özelden ulaşabilir..1 kupon daha yaptı 75 k bastı bozdurdu ama .dağıtım var dedi kaçtı ama
Doğrudur.cocuk komple yok oldu salladı yani dağıtım diyerek .Reis konuda para konuşulması yasak istediği kişilere özelden ulaşabilir..
Selamun aleykum
Aleyküm selamSelamun aleykum
Haksız kazanç derken neymisparayı çekip kaçtı diyenler için 2 gündür parayı kurtarmaya çalışıyorum bakiyeyi silip hesabı kapattılar Ekli dosyayı görüntüle 617243
Ödemez bunlarparayı çekip kaçtı diyenler için 2 gündür parayı kurtarmaya çalışıyorum bakiyeyi silip hesabı kapattılar Ekli dosyayı görüntüle 617243
güzel senaryo. parayı kurtarmaya çalışıyorum dediğin napıyosun mesela polise mi gittin paramı çaldılar diye gelip burada şikayet açılır geneldeparayı çekip kaçtı diyenler için 2 gündür parayı kurtarmaya çalışıyorum bakiyeyi silip hesabı kapattılar Ekli dosyayı görüntüle 617243
2 gündür neredeydin dost o gün gün içerisinde yazsaydın Bi anda gazman gibi uçtun gittinparayı çekip kaçtı diyenler için 2 gündür parayı kurtarmaya çalışıyorum bakiyeyi silip hesabı kapattılar Ekli dosyayı görüntüle 617243
güzel senaryo derkengüzel senaryo. parayı kurtarmaya çalışıyorum dediğin napıyosun mesela polise mi gittin paramı çaldılar diye gelip burada şikayet açılır genelde
Tebrikler dost güzel günlerde kullanEkli dosyayı görüntüle 616002
cebimdeki bütün parayı attım büyük ihtimalle lost olabilir 500tlden 45kya kadar geldim hiç sanmıyorum 75k olucağını
Tebrik ederim .Kazancınız daim olsun 🙏⭐Ekli dosyayı görüntüle 616002
cebimdeki bütün parayı attım büyük ihtimalle lost olabilir 500tlden 45kya kadar geldim hiç sanmıyorum 75k olucağını
Freespin falan saklamistir bu, 2 gündür tek şikayet konusunda açmadı, kupon dan sonra yok oldu şimdi gelmiş dert yanıyor, adım gibi eminim kinsenin kendini akıllı sanarak siteyi dolandırmaya calismandir olay.parayı çekip kaçtı diyenler için 2 gündür parayı kurtarmaya çalışıyorum bakiyeyi silip hesabı kapattılar Ekli dosyayı görüntüle 617243
Bu sitede bu bakiyeyi yaparsan bu sonuç normalparayı çekip kaçtı diyenler için 2 gündür parayı kurtarmaya çalışıyorum bakiyeyi silip hesabı kapattılar Ekli dosyayı görüntüle 617243
Spin saklamasada o sitede bu parayi odemez ama bir senaryo cevirmis adim gibi eminim artik merdiven alti siteler bile yemiyor bunuFreespin falan saklamistir bu, 2 gündür tek şikayet konusunda açmadı, kupon dan sonra yok oldu şimdi gelmiş dert yanıyor, adım gibi eminim kinsenin kendini akıllı sanarak siteyi dolandırmaya calismandir olay.