- 161
- 72
- 28
Nasip kısmet hayırlısı diyelim
aynen öyle takipcilerden bakarsa çok iyi olur da kısmet artık bu işler
Nasip kısmet hayırlısı diyelim
Beyler darılmak gücenmek yok. İki kişiye ulaşacağım gönlünü hoş etmek için.ama sürekli aynı kişilere gönderim yapamam. O yüzden sıra elbette sizede gelir ☺ bu sefer alamayan arkadaşlar kızmasın lütfen bir sonraki sefere belkide şanslı kişi sen olursun 🤷🏽♂️🤲🏼
Atmadığım kuponlar ne olacak dost 🤣Bundan sonra attığın her kupona oynayacağım param oldukça fanınım artık 😂
Rezz 😀Beyler darılmak gücenmek yok. İki kişiye ulaşacağım gönlünü hoş etmek için.ama sürekli aynı kişilere gönderim yapamam. O yüzden sıra elbette sizede gelir ☺ bu sefer alamayan arkadaşlar kızmasın lütfen bir sonraki sefere belkide şanslı kişi sen olursun 🤷🏽♂️🤲🏼
Onlarda nasip 😂Atmadığım kuponlar ne olacak dost 🤣
✅ 🧐 👏 👏@Daimon burası won modum 😊
Sorun yok kazancın daim olsun üstadımBeyler darılmak gücenmek yok. İki kişiye ulaşacağım gönlünü hoş etmek için.ama sürekli aynı kişilere gönderim yapamam. O yüzden sıra elbette sizede gelir ☺ bu sefer alamayan arkadaşlar kızmasın lütfen bir sonraki sefere belkide şanslı kişi sen olursun 🤷🏽♂️🤲🏼
Kesene bereket dostumBeyler darılmak gücenmek yok. İki kişiye ulaşacağım gönlünü hoş etmek için.ama sürekli aynı kişilere gönderim yapamam. O yüzden sıra elbette sizede gelir ☺ bu sefer alamayan arkadaşlar kızmasın lütfen bir sonraki sefere belkide şanslı kişi sen olursun 🤷🏽♂️🤲🏼
Yuru be kral adamsin 😁😁Günün son kuponu olsun. Gelirse özelden bir kaç dosta ulaşırım 😊
Engelliye devlet yardim ediyor kardes.hersey bittide forumami geldin engelli oldugunu belirtmek icin.Engelliyim yardım eder misin
Sen işini bilirsin ama sabahıda göz önünde bulundur 😉Beyler darılmak gücenmek yok. İki kişiye ulaşacağım gönlünü hoş etmek için.ama sürekli aynı kişilere gönderim yapamam. O yüzden sıra elbette sizede gelir ☺ bu sefer alamayan arkadaşlar kızmasın lütfen bir sonraki sefere belkide şanslı kişi sen olursun 🤷🏽♂️🤲🏼
Telefonunu sat. Bırak bu ayaklari. Engelli adam forumlarda geziyor.Engelliyim yardım eder misin
Kesin maho buEngelliye devlet yardim ediyor kardes.hersey bittide forumami geldin engelli oldugunu belirtmek icin.
Bu aralar foruma pek giremiyorum ama onuda hic gormedim.en son maasi alinca bana dm atckdi 😁Kesin maho bu
Hayatı yalan 5 üyelik bıraktı geride 6.si bu kesin onun hareketler begenme hakarete karşı sakın kalma çok büyük sahtekarBu aralar foruma pek giremiyorum ama onuda hic gormedim.en son maasi alinca bana dm atckdi 😁