Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Emrah4152 / Temsilcimiz Trabzonspor

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,700
1,782
113
Koyu taraftarı olduğum temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda bu akşam Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak.tahminim 1-1 beraberlikten yana veya çok gollü bir maç olmayacağı yönünde. İlk maç olduğu için takımlar , birbirlerini tartarak ve temkinli oynayacaklardır. Sanırım ben biraz duygusal davranarak 02Ç şans dicem

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1
Kupon kazancı 1₺

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Kopenhag lige iyi başlamadı ama ekol takım nerde ne zaman oynanacağını iyi biliyorlar takım olarak bir tık ileri olsak da deplasman gölünün avantajını kalktığı bir ortam da bende kısır bir maç bekliyorum turu Trabzon’da geçeriz umarım

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,486
4,422
113
Rakipte bişey yok ama bizde çok kotuyuz ilerde hiç hareket yok trezeguet topu alıp şut çekecek 2 saat oyalaniyor ikinci yarı djaniny girer kuasi çıkar ileri biraz hareketlenir biseyler olabilir o zaman yoksa çok zor duruyor

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,805
153,410
113
Rakipte bişey yok ama bizde çok kotuyuz ilerde hiç hareket yok trezeguet topu alıp şut çekecek 2 saat oyalaniyor ikinci yarı djaniny girer kuasi çıkar ileri biraz hareketlenir biseyler olabilir o zaman yoksa çok zor duruyor
Dediğin gibi Hacı maçta şut bile hatırlamıyorum
Gelen havaya giden havaya vuruyor

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Koyu taraftarı olduğum temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda bu akşam Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak.tahminim 1-1 beraberlikten yana veya çok gollü bir maç olmayacağı yönünde. İlk maç olduğu için takımlar , birbirlerini tartarak ve temkinli oynayacaklardır. Sanırım ben biraz duygusal davranarak 02Ç şans dicem
bol şans gardasım

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Valla ben Avrupa’da hiçbir takımımıza oynamiyom artık

safa61