- 87,749
- 47,696
- 113
Niye bu konuya yazdin bro?@Shellac reisim bana gönderilen ödülü geri iade ettim. Seni üzdüğüm için de özür dilerim senden ve forum yönetiminden
Niye bu konuya yazdin bro?@Shellac reisim bana gönderilen ödülü geri iade ettim. Seni üzdüğüm için de özür dilerim senden ve forum yönetiminden
Çünkü ödülü buradan aldım gayet normal değil miNiye bu konuya yazdin bro?
Hmm bu arakadasami geri attin parayi?iyide forumdan ve modlardan niye ozur diliyosunki kardes onu anlamadim bn 🤔Çünkü ödülü buradan aldım gayet normal değil mi
Bu muhabbet yüzünden Banlandı banı kalktı parayı geri iade etti konuyu kapattıHmm bu arakadasami geri attin parayi?iyide forumdan ve modlardan niye ozur diliyosunki kardes onu anlamadim bn 🤔
Ben gerekeni yaptım reis. Sıkıntı yok konuyu uzun uzadıya açmaya gerek yok. Diyeceğimi dedim. @SULLY kardeş her konuya yorum yapmana gerek yok be kardeş. Bazen izlemek gerekirHmm bu arakadasami geri attin parayi?iyide forumdan ve modlardan niye ozur diliyosunki kardes onu anlamadim bn 🤔
Ona ben karar veririm knk ,😘Ben gerekeni yaptım reis. Sıkıntı yok konuyu uzun uzadıya açmaya gerek yok. Diyeceğimi dedim. @SULLY kardeş her konuya yorum yapmana gerek yok be kardeş. Bazen izlemek gerekir
Ona ben karar veririm knk ,😘
Hmm simdi anladim eywBu muhabbet yüzünden Banlandı banı kalktı parayı geri iade etti konuyu kapattı
TeşekkürlerTamam kafana göre takıl ötede bayıl