- 22,812
- 20,740
- 113
Sen ona da inanmissinBiraz önce 2 maç alayım yükseltelim rol açarım dedin ya ona dedim 😂
Sen ona da inanmissinBiraz önce 2 maç alayım yükseltelim rol açarım dedin ya ona dedim 😂
Bol şanslar dostMınas 39.5 ust bu per
Seninki bitince açayım bende seninki kazanırsa bana gerek kalmaz 🤣Mınas 39.5 ust bu per
Ben yalan dememSen ona da inanmissin
Ne demek istediğini açık açık yazarsan bende açık açık cevap vereyim laf çarparak cevap veriyorsun gibiSen ona da inanmissin
Sırf bu hareketten dolayı elemeye kalkarsak o zaman doğru soru şöyle olur : foruma neden giriyorsunYalan söyleyen adamla neden muhattap oluyorsun peki
Ben yalan söylemem yalan söyleyen adamı ne severim ne muhattap olurum dostum yalanın bana göre büyüğü küçüğü olmazSırf bu hareketten dolayı elemeye kalkarsak o zaman doğru soru şöyle olur : foruma neden giriyorsun
Yok be dost ben net adamimdir aslında ama sana öyle gelmiş olmalı çocukların hepsi beni tanır...Ne demek istediğini açık açık yazarsan bende açık açık cevap vereyim laf çarparak cevap veriyorsun gibi
Doğrudur dost ne diyelimBen yalan söylemem yalan söyleyen adamı ne severim ne muhattap olurum dostum yalanın bana göre büyüğü küçüğü olmaz
Daha bitmediTayfun vereceğin bahsin aw 😂
O yüzden cevap vermiyorlar demekki yazdıklarına.Yok be dost ben net adamimdir aslında ama sana öyle gelmiş olmalı çocukların hepsi beni tanır...