- 75,204
- 27,085
- 113
Yada pika kasa 300 hedef 1k 500-1k da olabılerYada dilerseniz 50 ser tl atiyim malum tayfaya , siz takilin , takdir sizin
Yada pika kasa 300 hedef 1k 500-1k da olabılerYada dilerseniz 50 ser tl atiyim malum tayfaya , siz takilin , takdir sizin
Hahahh😂😂Gölgesinde piknik yapılacak cinsten
Benim bahsimi yazar mısın rica etsem he reis :\Bence kupon yapip yatip uyuyalim gelirse extra guzellik eklerim ben
Ben dedım 228.5 houston yanına ekleme yapın bankoBence kupon yapip yatip uyuyalim gelirse extra guzellik eklerim ben
Önden safları sıklaştırıyoBenim bahsimi yazar mısın rica etsem he reis :\
Milwaukee Bucks kazanırBence kupon yapip yatip uyuyalim gelirse extra guzellik eklerim ben
Houston per üst dedim ben ilk alıver olur mu :\Bence kupon yapip yatip uyuyalim gelirse extra guzellik eklerim ben
Detro baya eksıkte dıgerını bılmıyomClevde eksik gedik varmı la
Clevde eksik gedik varmı la
Tam kadro dost dep te eksik çok fazla diye biliyorumClevde eksik gedik varmı la
Mobilim la ondan sordum 😂NBA Daily Lineups | RotoWire.com
Get the latest NBA starting lineups for your fantasy basketball, NBA DFS, and NBA betting needs. Find out who is in the lineup or is projected to start.www.rotowire.com
Kaydet lazım olur
Per ust derken 1.per miHouston per üst rica ederim arkadaşlar da yazabilir şimdi :\
Buda mobil 😂 linke tıkla ilk 5lere eksiklere bakMobilim la ondan sordum 😂
Dost sofascore indir orda yazıyor eksik şüpheli bakayım benMobilim la ondan sordum 😂
Evet 1.per üstPer ust derken 1.per mi
Benn dedim abi yapma ya :/Ms228.5 ust oyna houston sasmaz @DomenicoWakko